![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.09.2001
![]() |
Hegemonia Pl rule
Zrobilem sobie backupa oryginalu, jak zawsze.
No i uruchomilem z kopii.Gdzies przy 50 % instalacji komp zdechl.Po reboocie stwierdzilem , ze system wykrecilo na lewa strone.Moj pieknie dopieszczony 98 SE umarl... Dla pewnosci zainstalowalem winde jeszcze 2 razy z minimum sterow - AGP,VGA,SOUND,DirectX 8.1b i ASPI 4.60.Przy kazdej probie zainstalowania z backupa nastepowal zwis systemu przy postepie okolo 50 %. Nawet oryginal wymiekl po uruchamianiu z kopii. Po kilku zwisach system wywalal sie na amen. Dopiero kiedy odstawilem backupa na poleczke pozostawiajac los mojego kompa w rekach oryginalu, gra zainstalowala sie poprawnie.I tu moje pytanie: CO TO ZA ZABEZPIECZENIE,Z CZYM TO ZJESC? Gra wyglada normalnie, nie zdradza oznak jakiegokolwiek zabezpieczenia, dane sa wytloczone w 1 sesji z 1 trackiem z data mode 1,zadnych ringow na plytce, zadnych zbednych plikow,tylko to co wymaga sama gra.Kopia robiona byla oczywiscie na CD-RW.Jakie mieliscie przejscia z tym tytulem? Jak dla mnie to juz lekkie przegiecie, ze skutkiem zrobienia sobie kopii bezpieczenstwa bylo wywalenie systemu.Do tej pory komp nigdy nie wylozyl sie na instalacji czegokolwiek.Zawsze pieknie i skutecznie moglem oryginaly schowac na "wakacje". Kopie robilem Clonem 3.3.4.3 przy ustawieniach Securom+SafeDisc, ktore to kopiowaly 95 % moich oryginalow, a tu nagle taki zonk. Piec LG 8160B, wszystko jak do tej pory zzeral na miekko. Obraz robiony x8 , zapis x4 na tym samym napedzie. Jakie doswiadczenia z tym tytulem posiadacie? Dzieki za sugestie
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|