![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.03.2003
![]() |
Plyty HIT SUX
Witam
Mam nagrywarke lite-on 12x z burn-proof,dzis kupilem czerwone plytki hit 700/40x max i jak wkladam do nagrywarki to mi nie wykrywa ich..brzeczy tak jak by plyta byla porysowana...u kumlpa z wypalara hp 8x to samo,dodam ze po wiekszym meczeniu wrescie jedna plyta zalapala ale teraz juz zadna niechce wejsc ![]()
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Forumator
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
hit to jakies odrzuty z produkcji z nowym wierzchem - szajs jak nic
u mnie na 10 cd-r hit 800mb palonych x4 wywalilem 6 z powodu unreadable sectors - wiecej tego nie kupie i innym tez odradzam |
|
|
|
|
#3 |
|
Bywalec
Data rejestracji: 27.01.2003
![]() |
Ja musialem miec szczescie kupilem 10 czerwonych HITow wszystkie bardzo ladnie nagraly sie 40x.
pozdrawiam |
|
|
|
|
#4 |
|
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
Plyty (s)HIT to niestety jedna z najgorszyk marek na rynku. Plyty to odrzuty, czesto bardzo slabej jakosci. Ogolnie ilosc bledow C1 na nich jest ogromna. Jesli zas udalo Ci sie na tym wypalic dobrze i z taka predkoscia to gratuluje poprostu fart i trafiles na jakas lepsza partie, ale radzilbym sie przyjrzec tej plycie pod WSES (jako ze masz LiteON)... pewnie wyniki jakie tam ujrzysz juz nie beda takie wesole jakby Ci sie wydawalo.
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
|
|
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
![]() |
Co za shit ze wszystkich 20szt nagralem tylko 3
ale dobrze chodza Jakie plyty polecacie ?? Platinium ? Esperanza ?
|
|
|
|
|
#6 |
|
RESTECPA ~ SZACUKEN
Zlotowicz
Data rejestracji: 24.02.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
osobiscie pale na PRINCO - niezbyt drogie i dobre, ale nie polecam - PRINCO BUDGET (w wolnym slowa tlumaczeniu princo badziew - tragedia wypala sie, ale odtworzyc to juz sie nie da
). Co do spawania waznych danych to Verbatim MetalAzo .
|
|
|
|
|
#7 |
|
Bywalec
![]() |
Spoko zrobie dzis test WSES tych kilku plytek, tylko mam dwa pytanka dotyczace tego programu.Ktos napisal ze przy 48x wyniki sa zaklamane mam pytanko czy jak zmieniam predkosc odczytu z 99(co oznacza dla mnie max,moze sie myle)na 40 to odczyt wtedy wynosi 40x?? i jak zapisac jpeg z takiego testu pod czystym dosem.Mam windowsa XP i zeby uzyc WSES musze odpalic kompa z dyskietki bo inaczej nie wykrywa mi nagrywarki :/
pozdrawiam |
|
|
|
|
#8 | |
|
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Cytat:
pzdrwm Nikita_Bennet
Odrzucamy krolow, prezydentow oraz glosowanie. Wierzymy w zgode powszechna oraz kod wykonywalny D. Clark - Internet Wizard Ostatnio zmieniany przez Nikita_Bennet : 14.03.2003 o godz. 19:58 |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 12.03.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Cytat:
tak ale moga wygladac normalnie a takze moze byc widac jeszcze jaka plytka byl ten hit przed tym jak zostal hit'em. pzdrwm Niktia_Bennet
|
|
|
#11 | |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
Re: Plyty HIT SUX
Cytat:
ja chetnie odkupię te hity od Ciebie jesli chcesz sie ich pozbyć, oczywiście jesli to sa te z czerwonym wierzchem i srebrym napisem hit 700mb...ile ich masz?
|
|
|
#12 |
|
Nowy na forum
![]() |
heh 8 sztuk...
|
|
|
|
|
#13 |
|
Nowy na forum
![]() |
Mam kolejny problem kupilem dzis 10 sztuk sigmy i nie chce mi wykrywac plyty
:o i platinum tez...jedynie chodza mediasonic..przeczyscilem laser i nadal to samo ??
|
|
|
|
|
#14 |
|
Wyjadacz ;)
![]() |
nadajesz na płyty a to wina nagrywarki, heh, nie kupuj tanich płyt tylko lepsze to bedą wykrywane, widocznie taki urok tego liteona, z tanimi masz loterie i tylko wydajesz niepotrzebnie kase - a wyszłoby na to samo jakbys kupił niewiele droższe firmowki, a tak to sprawdza sie powiedzenie "co tanie - to drogie", swoją drogą słuszny ruch ze nie kupujesz od razu 100 tylko mniejsza ilość, tak powinno sie robić, przed zakupem wiekszej partii.
p.s. nie wyszedł jakiś update biosa do niej ? może by pomogło.
|
|
#15 |
|
Nowy na forum
![]() |
Niewiem dopiero kupilem
Sprawdzalem plyty Sigma pokazuje w nero ze max 2x a na plycie 30x Jak nagram to w moj komp.. nic nie widac pusta plyta ![]() Nadal nagrywa tylko na niektorych hitach i mediasonicach. Czy moze nagrywarka jest zepsuta ? Moze zzmienic bios ? ??
|
|
|
![]() |
|
|