![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.03.2005
![]() |
Pomoc w wyborze (sprecyzowane wymagania)
Witam
Poczytalem sobie forum i jestem swiadom,ze nie ma nagrywarki DVD najlepszej we wszystkich kategoriach ![]() Zeby wiec nie denerwowac ludzi 1000 z kolei postem pt "co wybrac?" napisze jakie mam 3 typy i czego wymagam od mojej przyszlej...nagrywarki ![]() Typy: - LiteOn SOHW 1673S - NEC ND 3520 - LG GSA-4163B Wymagania: - dobra korekcja bledow - dobry odczyt (szybki & skuteczny) i zapis (dokladny, zeby wypalona plytka troche przetrwala, a nie zamazala sie chemicznie po 2 latkach) - mile widziana obsluga zabezpieczen plyt z danymi (SafeDisc stary i nowy) Podsumowanie: Mam nagrywarke CD, wiec nie zalezy mi tak bardzo na jakosci zapisu plyt CD, jak na dobrej obsludze zapisu i odczytu DVD. Nie jestem tez maniakiem tematu palenia plyt, wiec nie bede jak to ktos napisal podniecac sie wykresami i nowymi biosami wychodzacymi co 5min (patrz LiteOn). Chce miec nagrane DVD dobrze i trwalo. Wypal-zapomnij (NEC). LG z kolei jest chwalone w Chipie i na zagranicznym serwisach,ale firma (byly GoldStar) mnie troche odstrasza. Faktycznie jest taka dobra? Pozdrawiam, Embrion |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|