![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.03.2005
![]() |
Jak to jest z testami w pismach to zgodze sie, ze jest tak jak mowisz smykus_likas. Mimo to, chyba testy zagranica (w tym wykresy itp) nie sa sciemnione?
Ktora w takim razie wybrac? ![]() Zapraszam innych do wziecia udzialu w dyskusji |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 22.07.2003
![]() |
Polska czy zagranica. Nie ma znaczenia. Jedyna sensowna opinie znajdziesz na forum. Ot chocby tu na cdrinfo
![]()
#3 |
Guru
Data rejestracji: 27.01.2005
![]() |
W kwestii testów w czasopismach
Witam !
Krótko - może coś w tym jest, że nie wszystkie testy są robione rzetelnie, ale dość często kupuję Komputer Świat i akurat ich testy, szczególnie sprzętu jakoś do mnie przemawiają. TYLKO JEDNA UWAGA - trzeba dobrze je czytać i zwracać uwagę na szczegóły, bowiem zdarza się, że np. produkt lepszy zajmuje niższe miejsce bo np. nie ma polskiej instrukcji, czy coś w tym stylu - ja staram się zwracać uwagę, nie tylko na miejsce, ale głównie na wyniki w poszczególnych punktach itp. Piszę o tym, bowiem raz już się sam tak wprowadziłem w błąd, gdyż sprzęt zajął pierwsze miejsce, bowiem uzyskał dodatkowe punkty za instrukcję po polsku i dodatki, czego nie miał lepszy pod względem technicznym zdobywca miejsca drugiego (co nie oznacza, że te sprawy nie są ważne). Pozdrawiam ro29 |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.03.2005
![]() |
downloads: Co do zabezpieczen to z testow wynika, ze owszem NEC lezy. Co do LG i LiteOn'a to maja takie same wyniki (daja rade do wersji SafeDisc 2.8 wlacznie)
ro29: spoko, nie patrze tylko na podsumowania, ale wchodze w szczegoly ![]() wszyscy: jak u wymienionych przezemnie nagrywarek ma sie sprawa z regionami i kopiowaniem zabezpieczonych filmow na DVD? Jedyne co wyczytalem, to ze LG najszybciej czyta DL |
![]() |
![]() |
#5 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 07.01.2005
![]() |
Cytat:
Na szczęście sa tacy, co wiedzą co robą jak np. nasi czescy odpowiednicy. Test SOHW-1673S http://www.cdr.cz/a/13320/12 SafeDisc 3.2--> "Funkční" Chyba jasne. ![]() Test GSA-4163B http://www.cdr.cz/a/12763/12 SafeDisc 3.2--> "Kopie není funkční ani s AWS" Kopia nie działa nawet z użytym AWS (emulacja CloneCD) Zresztą sam testowałem na GSA-4160B. Kopiuje SD 2.9 ale nie kopiuje SD 3.2 Na zabezpieczeniach filmów DVD sie nie znam ![]() |
|
![]() |
![]() |
|
|