![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
CDRW czytala SD2.9 a juz nie czyta
mam stara nagrywarke LG CED 8080B i plyte zabezpieczona SD 2.9
plyte ta wlasnorecznie kopiowalem i nagrywalem na tej samej nagrywarce i wszytko chodzilo teraz nie chce jej czytac naped sie zachowiuje tak jakby sie probowal rozpedzic albo wogle nic nie przeczyta albo uruchomi autorun i za chwiel wywali jakis blad odczytu plyta cd jest ok, nagrywarka czyta inne cd zmiana biosu nic nie dala
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
logged out
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 12.07.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Czy kopia jest 1:1. Nie jestem pewien ale tą palarką chyba sie nie da zrobic takiej kopii. Ale sprubój tak włóż tą płytkę do napedu zablokuj autorun przez przytrzymanie klawisza SHIFT sprubój wejś na lytkę przez np. TotalComandera.
Jeżeli to nic nie to przejdź się do kogoś i sprawdź na innym sprzęcie. A i jeszcze jedno SafeDisk < 2.8 Blacklistuje programy do kopiowania płyt, i różne emulatory więc odinstaluj je i sprawdż czy pomogło. A kopie wykonywałeś z orginału czy z kopii |
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.04.2003
![]() |
jest to cd ktora nagralem na tej nagrywarce
plytka ta jakis czas temu byla calkowicie ok z niej i z tej nagrywarki normalnie wszytko instalowalem i z tej plyty robilem kopie ktore dzialaly bin z tej plyty zrobiony na innej nagrywarce dziala ok pozyczylem polska wersje tej gry (zabezpieczenie to samo) i poszlo bez problemu objawy takie jakby nagrywarka byla brudna ale czyta wszytkie inne plyty(zreszta ja czyscilem) nie wiem co o tym sadzic
![]() |
|
|