Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 30.05.2005, 16:38   #1
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 15.07.2002
BD zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
menu na plycie CD/PenDrive

Hej,

Szukam wygodnego, prostego i darmowego programu do tworzenia menu na plycie CD/PenDrive. Menu ma pozwalac na opalanie programow dostepnych na plycie lub pendrive.

Znalazlem CDMenu - http://www.spuler.us/software/cdmenu/index.html. Z jednej strony jest to bardzo proste i dzieki temu genialne narzedzie. Caly konfig jest zapisany w pliku TXT jednak mam z tym maly problem. Nielzaleznie od tego jak i gdzie zapisze plik i jaka zbuduje do niego sciezke to program sie nie uruchamia.

Czy ktos moglby z laski swojej sprawdzic jak u niego wyglada sprawa z tym programem.

A moze ktos zna cos wygodniejszego i rownie prostego. Podkreslam, ze ma byc darmowe i powinno pozwalac na dopisanie nowych pozycji w jakims oddzielnym pliku bez koniecznosci instalacji programu do budowy menu. Docelowo chce tego uzywac na pendrive.

BD jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.05.2005, 16:54   #2
IceManSpy
..:: Ju-Jitsu ::..

Data rejestracji: 06.11.2004
IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Autorun Pro

Ale nie jest darmowy!! sam go uzywam i wszystkie programy sie otwieraja jesli chodzi o plyte CD
IceManSpy jest offline  
Stary 30.05.2005, 16:57   #3
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Ice no tak Autorun Pro jest OK ale to kombajn a mi zalezy na czyms co bez wiekszych klopotow moge rozbudowywac. Idealne rozwiazanie oferuje CDMenu ale nie wiem dlaczego nie dziala (moze ja juz nie daje rady bo w pokoju mam w tej chwili 39 stopni).
BD jest offline  
Stary 30.05.2005, 17:42   #4
IceManSpy

IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>IceManSpy jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez BD
Ice no tak Autorun Pro jest OK ale to kombajn a mi zalezy na czyms co bez wiekszych klopotow moge rozbudowywac. Idealne rozwiazanie oferuje CDMenu ale nie wiem dlaczego nie dziala (moze ja juz nie daje rady bo w pokoju mam w tej chwili 39 stopni).
U mnie tez cieplo i w kompie tez

ja kiedys tez szukalem takich programow i zatrzymalem sie na autorun pro. jest rozbudowany ale mozna zrobic menu w stopniu podstawowym. a to CDMenu to jakas kicha. bo sam to testowalem i nie przypadlo mo to do gustu
IceManSpy jest offline  
Stary 30.05.2005, 17:48   #5
BD
Team Member
CDRinfo VIP

Ice a dzialalo Ci to?

Zrobilem caly plik z konfigiem i po odpaleniu widze ladna liste softu. Niestety nic sie nie odpala
BD jest offline  
Stary 30.05.2005, 18:11   #6
BD
Team Member
CDRinfo VIP

ok znalazlem cos co wyglada tak jak chcialem

http://www.smart-projects.net/recove...stomcdmenu.htm

Co prawda ladne to to nie jest ale konfig jest w pliku txt
BD jest offline  
Stary 30.05.2005, 18:13   #7
IceManSpy

Cytat:
Napisany przez BD
Ice a dzialalo Ci to?

Zrobilem caly plik z konfigiem i po odpaleniu widze ladna liste softu. Niestety nic sie nie odpala

wiesz nie sprawdzalem tego , bo wydawalo mi sie to za trudne. Dlatego nie wiem czy dziala.

Jak juz pisalem wole Autorun Pro i to sprawdzilem i dziala mi w 100%
IceManSpy jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: