![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 15.07.2002
![]() |
menu na plycie CD/PenDrive
Hej,
Szukam wygodnego, prostego i darmowego programu do tworzenia menu na plycie CD/PenDrive. Menu ma pozwalac na opalanie programow dostepnych na plycie lub pendrive. Znalazlem CDMenu - http://www.spuler.us/software/cdmenu/index.html. Z jednej strony jest to bardzo proste i dzieki temu genialne narzedzie. Caly konfig jest zapisany w pliku TXT jednak mam z tym maly problem. Nielzaleznie od tego jak i gdzie zapisze plik i jaka zbuduje do niego sciezke to program sie nie uruchamia. Czy ktos moglby z laski swojej sprawdzic jak u niego wyglada sprawa z tym programem. A moze ktos zna cos wygodniejszego i rownie prostego. Podkreslam, ze ma byc darmowe i powinno pozwalac na dopisanie nowych pozycji w jakims oddzielnym pliku bez koniecznosci instalacji programu do budowy menu. Docelowo chce tego uzywac na pendrive.
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
..:: Ju-Jitsu ::..
Data rejestracji: 06.11.2004
![]() ![]() |
Autorun Pro
Ale nie jest darmowy!! sam go uzywam i wszystkie programy sie otwieraja jesli chodzi o plyte CD |
|
|
|
|
#3 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Ice no tak Autorun Pro jest OK ale to kombajn a mi zalezy na czyms co bez wiekszych klopotow moge rozbudowywac. Idealne rozwiazanie oferuje CDMenu ale nie wiem dlaczego nie dziala
(moze ja juz nie daje rady bo w pokoju mam w tej chwili 39 stopni).
|
|
#4 | |
|
![]() ![]() |
Cytat:
![]() ja kiedys tez szukalem takich programow i zatrzymalem sie na autorun pro. jest rozbudowany ale mozna zrobic menu w stopniu podstawowym. a to CDMenu to jakas kicha. bo sam to testowalem i nie przypadlo mo to do gustu |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
Ice a dzialalo Ci to?
Zrobilem caly plik z konfigiem i po odpaleniu widze ladna liste softu. Niestety nic sie nie odpala
|
|
#6 |
|
Team Member
CDRinfo VIP
![]() |
ok znalazlem cos co wyglada tak jak chcialem
http://www.smart-projects.net/recove...stomcdmenu.htm Co prawda ladne to to nie jest ale konfig jest w pliku txt
|
|
#7 | |
|
![]() ![]() |
Cytat:
wiesz nie sprawdzalem tego , bo wydawalo mi sie to za trudne. Dlatego nie wiem czy dziala. Jak juz pisalem wole Autorun Pro i to sprawdzilem i dziala mi w 100%
|
|
|
|
![]() |
|
|