![]() |
Cytat:
ad 2. Jak w cytacie - CD-ROM'y niektóre - sprawdziłem osobiście regulację na jakichś starych SONY, natomiast globalnie moja wypowiedź dotyczyła czytników AUDIO, i tutaj widzę największy sens regulacji. Pozdro.6 |
Super panowie, że poruszyliście temat podkręcania CD-ków, ale może któryś z Was w końcu mi pomoże i odpowie na mój post.
Co oznacza komunikat: "Not found ASPI Manager" ??? Czy ktos wie , o co tu chodzi? Pozdrawiam. TOMMYx |
Przeinstaluj ASPI (do ściągnięcia na cdrinfo.pl).
|
Witam, :-)
Chciałbym serdecznie podziękować wszystkim za pomoc. Wszystko jest już ok. Nagrywarka działa poprawnie. Pozdrawiam / TOMMYx |
OMG ... łezka w oku ... !! :)
Szukając zupełnie innego tematu w sieci, trafiłem przypadkowo na link do powyższego tematu z powyższymi postami ...
Czytałem przed chwilą wszystkie powyższe wypowiedzi. Normalnie łezka w oku mi się zakręciła ... :) To były cudne czasy ... czasu Counter Strike, czasy końcówki studiów, czasy spokojnego (w miarę) życia, cudne czasy ... na prawdę ... :) Kiedyś tutaj byłem stałym bywalcem, maniakiem tego forum, Moderatorem. Przyszły inne czasy, zrezygnowałem z niektórych "używek" ;) Usunąłem konto (szkoda!!). Niespełna rok po usunięciu założyłem konto na nowo ... Ale już czasy były inne, generalnie czasu było mało ... Jak sobie tak pomyślę, przypomnę Druchów z CDRinfo ... Majonez (Bartek, nadal mieszkasz we Wrocku?) , ThanatoS (co tam ciekawego?? kiedyś przepadło mi GG i się na nie obraziłem, w sumie to do dnia dzisiejszego obrażonym na nie, choć mam jakieś nowe, ale w czasach FB mało przydatne ;) ), Sobal, Surf (ostatnio byłem w Poznaniu i od razu mi się przypomniałeś, ten nasz wypad na piwko nie wypalił, ale co tam, minęła niespełna dekada, zgadamy się jeszcze ... :spoko: ), Aster (pisane /\/\aster - pamiętacie?? Nasz kolega zza oceanu - Miami, Floryda :) ), Zetoxa, Sniper, Sid The Rat, Bartek Danowski (Bartku, Twoją książkę z dedykacją mam do dnia dzisiejszego! :czytaj: Pamiętasz?? :) ) , ZiP, Laser i wielu innych (wybaczcie, że nie wszystkich tak "na gorąco" pamiętam, troszkę czasu upłynęło ... :help:), którzy zawsze i chętnie pomagali rozwikłać różnorakie tematy z naszymi nagrywarkami. Dzięki Panowie! Nigdy tego nie zapomnę! :spoko::piwo: Piękne czasy, których zapewne nie znają lub nie pamiętają co niektórzy "Nowi" Starzy Wyjadacze. Ach, łezka się w oku kręci, no ale te sentymenty plus ten obecny wiek ... ::fiu: ;) Pozdrawiam serdecznie wszystkich aktywnych i obecnych Użyszkodników tego forum, a przede wszystkim moich dawnych Kolegów z CDRinfo :) Nie wiem nawet, ilu z Was tu zostało, ilu z Was nadal "żyje" na tym Forum. Za chwilkę poszukam innych tematów, które powołałem do życia i w których brałem czynny udział :) Strasznie fajnie, że archiwum takich tematów działa, nadal działa (w sumie to zawsze działało ... aż po dzień dzisiejszy :D ). Kurka ... wzięło mnie na sentymenty ... starczy na dziś ... ;) Tomek aka TOMMYx PS. Wybaczcie, Szanowni Admini i Mody, którzy obecnie panują na CDRinfo, za mój offtopic'owy wpis w tym akurat wątku, ale proszę o wyrozumiałość, to były niepowtarzalne czasy :) Dziękuję :piwo: |
aleś się obudził :wow:k***a
witaj ponownie :piwo: |
Jak pacjent w śpiączce :taktak:
Wybudził się nagle w zupełnie inne rzeczywistości :) |
A tu rządzi Dark Side..... I jak tu żyć panie Prezesiku ? Jak żyć ?
|
Pominięty się czuję.
|
Zobacz na datę tematu ;)
(spóźniłeś się trochę z rejestracją.. ja w sumie też..) |
Vizzardu!!!
Calmu!! malaczarno!!! czołgistu!! Mich@łu!!! ksviperu!!! piternielu!!! burtu!!! desdenu!! prometeuszu!! gdzie Wy!? :hmm: |
Calme i ksviper siedzą na nikoniarzach, chyba, że to tylko zbieżność nicków. :D
|
Witam, witam :)
Zetoxa!! :) Jak miło Ciebie widzieć wśród żywych :spoko: :piwo: Normalnie wybudziłem się, jak w seksmisji ... tfu, tfu, oby nigdy nie :D Zacytuję swoje słowa... ;) Wybaczcie, że nie wszystkich tak "na gorąco" pamiętam, troszkę czasu upłynęło ... Cytat:
Cytat:
Pozdrawiam! :) :piwo: |
Jabba, Sobrus, Kris - witam Kolegów :) Niestety nie miałem przyjemności poznać wcześniej :) :piwo:
A Calme kojarzę, jasne, że kojarzę :) |
Ależ tu sentymentalnie.
Aż bym sobie piwko jakieś wypił... Niestety muszę się zadowolić herbatą. :herbatka: |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 04:58. |