![]() |
Cytat:
Pozdrawiam |
...taaa, wezcie mnie jeszcze przekopcie za wlasne zdanie...
...bede sie smial, bo gosciu nie ma pojecia o tym... ...gdyby mial takowe na 100% by nie umiescil tego postu... ...PS... ...nie znam sie na tym, co zreszta napisalem w I poscie... ...nie widze sensu przerabiania nagrywarek, hehe.. TUNING... ...pozdr... |
Cytat:
Ps. Kowalik skad wiesz ze koles nie wie (nie umie), jak przerobic swoja wypalarke???. Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
...wyrazilem swoja opinie na temat przerabiania... ...sprzetu jezeli nie ma sie o tym pojecia... ...pozdr... |
Cytat:
|
Re: Pomocy Problem!!!
Jeśli twój napęd na wiecej niż rok radziłbym poprostu wyczyszczenie nagrywaki specjalnym Cd-kiem Miałem ten problem z LG -> po włożeniu płytki WINDA "prosił" na NIEBIESKIM ekranie o włożenie lub wyczyszczenie napedu CD.. po kilku ESC'ach narmalnie czytał cdki raz po raz zająkiwał sie ale działa...:chytry:
Jeśli mimo to naped bedzie sie pluł zmie bios na starszy i przerób spaware na "starą versje" Powinno spawać!|| |
....wiesz, nie znam odpowiedzi na Twoje pytanie...
...tylko jedno powiedzenie przychodzi mi do glowy... ...kombinuj pan kombinuj... ...tak to jest jak sie cos przerabie (nieumiejetnie)... ...ja nic w kompie nie przerabiam a co za tym idzie... ...nie mam klopotow... ...potrzebny mi nowy sprzet - kupuje... ...rozumiem ze nie kazdy se moze na to pozwolic... ...kombinuj ale z glowa... ...pozdr... |
Pomocy Problem!!!
Witam Wszystkich !!!
Mam nastepujacy problem mam liteona 32125W Przerobionego na 48125W i jakis czas temu zaczol mi sie problem z odczytem plyt CD nagranych na niej lub nie nagranych na niej Jak wkladam plytke do napedu to dioda mruga mruga i nic jak kilkam na naped zeby otworzyc zawartosc to wyswietla mi zebym wlozyl plyte do napedu, po kilku lub kilkunastu probach odpala plytke Dziwne nie ?? Przelanczalem juz tasmami i nic Mam najnowszy bios do niej i stery aspi tez najnowsze OS WinXP Pro Directx 9.0 Prosze o Pomoc Pozdrawiam KUL@ |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:54. |