![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.01.2002
![]() |
Jak dodawać pliki do gotowych obrazów ?
Prypuśćmy że mam obraz płytki,pod clone cd,nero,czy cdrwin.
Jak dodać do tego obrazu plik bądz katalog z plikiem tak żeby po wypaleniu działało poprawnie ![]() Jakiego oprogramowania użyć ? Pytanie z innej beczki : Raw mode mam zaznaczyć przy wypalaniu obrazów pod cdrwin ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 10.12.2001
![]() |
zainstaluj sobie winiso. tam otworz obraz plyty i dodaj plik tudziez katalog
|
![]() |
![]() |
#3 | |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Cytat:
Cofnij sie do wczesniejszych postow nawet nie daleko. Dzisiaj bylo cos takiego. Ale napewno ci nie wyjdzie jak ci radzi sobi1 |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 10.12.2001
![]() |
no nie wiem. sciagnalem sobie obraz winxp otworzylem go w winiso dodalem uaktualnienia stery i tak tam inne, zapisalem i wypalilem w nero. nie mialem zadnych problemow. nie wiem jak jest z plytami zabezpieczonymi bo tego nie probowalem.
sobi |
![]() |
![]() |
#5 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Wlasnie w tym problem, ze z zabezpieczona nie wyjdzie.
Malo tego. Nawet jak chcialem dodac do plyty nie zabezpieczonej pliki to nie wyszlo. Gdy dodalem to on to sobie zamienil na iso, pozniej wypalilem i te pliki, ktore zostaly dodane byly nie czytelne. Mozna to zrobic tylko wtedy gdy plyta jest niezabezpieczona. Robimy jej obraz oczywiscie winiso, a nastepnie dodajemy pliki i wszystko bedzie dobrze po wypaleniu. Bo zabezpieczonej winiso nie zrobi obrazu. Moze tam jakies najslabsze zabezpieczenie to jeszcze wyjdzie, ale te lepsze nie ma szans. |
![]() |
![]() |
#6 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 03.07.2001
![]() |
Weron ma rację. Po drugie WinIso otwiera wszystkie, ale dobrze przerabie tylko te co są zrobione, albo jako iso albo jako jollet. A z winxp to ci się udało bo akurat maiałeś obraz w samym iso.
|
![]() |
![]() |
#7 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
zerknij na ten poscik
http://www.cdrinfo.pl/cgi-bin/Ultra/UltraBoard.cgi?action=Read&BID=1&TID=17698&P=1&SID =22764#ID4
![]() |
|
|