Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 05.03.2002, 15:32   #1
kiki
Nowy na forum

Data rejestracji: 03.03.2002
kiki w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
moze to zasilacz choc nie mam okazji na razie tego sprawdzic. jednak jak wylaczylem dma, to nagrywa mi teraz bez problemu, juz mi nie restartuje tylko ze nagrywa mi bardzo wolno. jad dam 16x to film mi wypala w 10 minut to cos jakby z predkoscia 8x i bufor nagrywary mi strasznie lata jak szalony.
Mam 2 pytanka do specjalistow :
1.czy mozliwe jest ze z wylaczonym dma ma jednak mniejsze wymagania co to pobierania pradu i jednak mozliwe nadal ze to zasilacz.
2. pewien kolega do mnie napisal ze ma dokladnie ten sam problem z teacem 24x i z tym restartem podczas wypalania przy wlaczonym dma.co sie okazuje ze ma tak jak ja durona i plytke ze sterownikami via.Obaj takze mamy sb live.Czy mozliwe jest to ze przyczyna tego stanu jest fakt ze sterowniki sb live koliduja z via i pomaga cos mieszac.( bo wyczytalem gdzies na forum , ze ktos juz tez mial taki problem )
kiki jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: