![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
dzieki faktycznie może to być zasilacz bo mam 230 W. Jednak spróbowałem odpiąć cdrom i nadal mi sie zawiesza i restartuje go, no ale to faktycznie może być za mało, więc raczej będe go musiał zmienić. Tylko co dziwne sróbowałem we własciwościach nagrywarki wyłączyć tą funkcję dma i udało mi się nagrać już 5 płyt, co stosunkowo jest bardzo dużo w porównaniu z wcześniejszymi próbami.Tylko jest jedna dziwna rzecz, ze jak nagrywam z prdkoscia 16x to film 700 mb wypala mi w 10 mniut to jednak troche za dlugo. wyliczylem ze nagrywa mi gdzies to z predkoscia 8x, choc pisze ze 16x.jak nagrywalem na plyte cdrw to bufor nagrywania mialem stabilny na 96 %, a jak odpalalem na 16x juz po wylaczeniu tej opcji dma strasznie mi skakal od 14 do 60%.Moze to jest pzyczyną wolniejszego nagrywania, lecz jednak jak sie pytam znajomych wszyscy ta funkcje dma maja wlaczona i im bez problemu chodzi. wiec teraz juz nie wiem co z tym robic, moze tak zostawic tylko ze nie bede wykorzystywam speedu nagrywarki, a po to kupilem jednak teaca 24x
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|