![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.06.2002
![]() |
pomóżcie mi.....!!!!!!!!! --> problem z Clone CD
CZy moze ktos wie , dlaczego Clone CD zapisuje skopiowany krązek na płycie CD-RW , w postaci rozszerzenia dodawanego do utworzonego przez Clone CD tylko jednego pliku ( ! ? ) track 1 . cda ( AUDIO CD ) ...?
Na pewno nie jest to przyczyna driverów innych programów ( typu CDRWIN , czy EASY CD ) , poniewaz przeinstalowałem sobie system jeszcze raz i dalej tak wypala . Wypalarke mam od kilu dni ...wiec nie jestem jeszcze w temacie . Bardzo prosze o pomoc |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Nie nikt nie wie, a wiesz dlaczego? Bo podales za malo szczegolow!!
I jak chcesz, zeby ci ktos pomogl? Napisz po kolei co robisz. Jak dokladnie opiszesz problem to moze ktos ci pomoze. |
![]() |
![]() |
#3 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
heh no wlasnie wychodzi na to ze zgrywasz albo:
1. plyte audio 2. plyte jako audio ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
Nie jestem pewien czy to jest ta przyczyna ale miałem kiedyś taki problem przy próbach robienia lustra z subkanałami na CDROM LG32, który raczej tego nie umie a dodatkowo przegrywana płyta (office) też prawdopodobnie ich nie ma. Wychodził plik rozpoznawany jako plik audio. Lustro tej samej płyty na nagrywarce z takimi samymi ustawieniami było OK. Niezłym sposobem sprawdzenia lustra jest odpalenie Daemon-a
Danek21 |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.06.2002
![]() |
Nie wiem , co mam jeszcze opisać. Problem jest dość trudny do opisania. ale spróbuje , moze mi pomozecie. Mam gierkę , która mam zabezpieczenia, uzywając Clone CD zrobiłem kopię płyty -- później chciałem to wypalic na CD-RW przy pomocy Clone CD . Gdy to zrobiłem , utworzył sie tylko jeden plik ( track1 .cda ) , ale gdy sprawdziłem pojemnosc , płyta była pełna. Skutek jest taki ze gdy chce odpalic nową gierke przez CD-RW , włącza mi sie AUDIO CD <-- winamp . próbowałem juz wszystkiego ,ale nic nie pomaga. Słyszałem tez ze są trefne CLone CD z zabezpieczeniem , które tworzy sie na przegranej płytce wlasnie w postaci track1.cda . Jesli ktos mógłby mi pomóc, to właśnie wy , drodzy koledzy którzy znacie sie bardziej niz ja.... a to dlatego , ze nie znam jeszcze wszystkich funkcji. Pozdrawiam ALL .
|
![]() |
![]() |
|
|