![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Gość
|
!!! POMOCY !!! Jak zepsuc nagrywarke tak zeby mi wymienili na nowa i sie nie kapneli ???
Juz 3 razy naprawiali mi nagryware i znowu sie ***ie i znowu powiedzieli ze ja naprawia
To jest Teac CD-W54E |
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gość
|
Podeptać i energicznie rzucić w kąt
|
|
|
#3 |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.08.2001
![]() |
Jeżeli cały czas fiksuje to samo (takie same obiawy) to poprostu zarządaj wymiany na nową twierdząc że niepotrafią tego naprawić. Może się uda, wkońcu ile razy można z tym samym problemem biegać do sklepu.
[IMG="http://members.fortunecity.com/initzero/pages/smiles/happya/flamingdevil.gif"] Pozdrawiam wszystkich [IMG="http://members.fortunecity.com/initzero/pages/smiles/happya/flamingdevil.gif"]
|
|
#4 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Chlopie ty to masz cierpliwosc.
Ale o ile mi wiadomo jest chyba jakas mozliwosc, ze po kilku tam naprawach wymienia ci na nowa. Wiec proponuje ci zebys sie dowiedzial co i jak ,i zazadal nowej. |
|
|
|
|
#5 |
|
Gość
|
Człowieku! Z tego co piszesz, to nagrywara schrzaniła Ci się już po raz czwarty, tak?
Prawo w tym temacie mowi, że jeśli sprzęt 3 razy był w naprawie i wciąż wykazuje wady, to ma być bezwzględnie wymieniony na nowy! No chyba, że dasz się wysiudać i będą Ci naprawiać aż się gwarancja skończy! Pozdrawiam i nie daj się! Żądaj nowego sprzętu
|
|
|
#6 | |
|
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Cytat:
a - wymienic spprzet na nowy b - zazadac kasy jesli z gwarancji to juzz inna bajka a te 3 naprawy aby wymienili sprzet na nowy to bylo pare lat temu jak sie zbiesza w serwisie i nie wymienia a zaznaczysz ze bierzesz rekojmie to znam tylko jedna metode - sad - przyjdzie do nich wezwanie i przestana pyskowac a pomoze ci w tej kwesti gosc od ochrony praw konsumenta nie nawidze takich spraw ale to ostatecznosc (juz wiecie za co mnie sprzedawcy nie nawidza - kupuje taki i w momoencie zakupu przy pelnym towarzystwa sklepie wspomina ze jak cos sie rypnie to zazada nowej ,a jak przedawca co pyrknie to mu mowie o rekojmi a ten kreci nosem) trudne do zalatwienia ale mozliwe pzdrwm
|
|
|
#7 |
|
Gość
|
przeładuj biosa z innego modelu Teaca i się sypnie, a w serwisie się nie zorientują
|
|
|
#8 |
|
Gość
|
przeladuj biosa z innej ale najpierw za pomoca hexedita zedytuj go tak zeby wszystkie napisy byly z twojego modelu bo losie choc zadko to robia ale moga sprawdzic nr biosu
(na kostce w nagrywarze jest zawsze naklejony stiker z wersja biosu jaka jest nagrana fabrycznie ) |
|
|
#9 |
|
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Biosy to śliska sprawa. Lepiej jeśli masz zapalniczkę na iskrę robisz tak : Jednym końcem przewodu łączysz z masą, a iskierką strzelasz po każdym słupku podłączenia pod szelkę. Następnie włączasz palarkę, komp jej nie wykrywa (albo widzi krzaki) i nie ma mocnych.
|
|
|
![]() |
|
|