![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Gość
|
LG 16X NIE NAGRYWA SAFEDISK 2
PRÓBOWAŁEM TĄ NAGRYWARKĄ NAGRAĆ STRONGHOLDA (TWIERDZA) I ŻLE NAGRAŁO PŁYTĘ - CD-ROM SIĘ WIESZAŁ PODCZAS INSTALACJI. NAGRYWAŁEM NA 8X RAW-DAO I OPCJA "NAPRAWIAJ SŁABE SEKTORY" BYŁA WYŁĄCZONA.
|
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Second variety
Data rejestracji: 11.01.2002
![]() |
Lg 16x na pewno nagrywa safedisc2.
W związku z tym sklonuj dla innej prędkości, ew. innych ustawieniach. Ja nie widziałem uniwersalnej recepty ustawień do wielu gier. Czyli czeka Cię zakup RW. Poza tym były tu opinie, że koreańskie lg nagrywają, a chińskie nie. Ale tak nie jest. Ja miałem trochę 16-tkę z biosem 1.02 i kopiowała. Pozdro |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.02.2002
![]() |
Ponów prube na prędkości 4x. I kupienie RW to dobra rada
![]() ![]() .................................................. ....... Pozdrawiam Face OFF
#4 |
Gość
|
Jak zczytujesz obraz zabezpieczone płyty?
Ja polecam zrzucać nagrywajką, z prędkością x4, zaznaczone szybkie omijanie błędnych sektorów, ilość powtórzeń 3, korekcja błędów - brak. Jak będziesz nagrywał to nic nie zaznaczaj oprócz oczywiście zamknij ostatnią sesję. Możesz popróbować z prędkością nagrywania, ale na x4 idzie na 100%. Powodzenia |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Nagrywa... przed chwila nagralem Twierdze z orginala za pierwszym razem bez zadnych crackow itp. na mojej LG x16 "made in China" na Silver Circle 700MB... uzywalem CloneCD...
|
![]() |
![]() |
|
|