![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
RTS Widzew Łódź
Data rejestracji: 07.07.2000
![]() |
POSZUKIWANE MP3 I DIVX
POSZUKUJE PILNIE JAKIS STRON Z MP3 LUB DIVX.
JESLI KTOS Z WAS ZNA JAKIS CIEKAWY ADRES NIECH PODA, PLIZZ!! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Jest mnóstwo stron z mp3 i divx, z tym że jeśli chodzi o mp3, to wygląda to w ten sposób, że na stronie jest 20-30 kawałków do ściągnięcia, i to najczęściej na każdej stronie tych samych, no a jeśli chodzi o divix, to na stronkach są filmy, najczęściej jeden, albo dwa, podzielone na 150 części rarem, albo ace'em, więcej "na wymianę".
Mp3 najlepiej ściągać z serwerów ftp, nawet tych z ratio, jeżeli wiesz, czego szukasz, lepiej jest wgrać coś na serwer i ściągnąć co chcesz, niż odwiedzać kolejne stronki http, na których jest to samo, czyli nic, do tego tego naklikasz się na banery, nagłosujesz i nic nie ściągniesz. Natomiast filmów pełnometrażowych w divx, według mnie, w ogóle nie opłaca się ściągać, nawet jeżeli ma się sztywne łącze, bo i tak trwa to strasznie długo. Najlepiej jest po prostu przegrać je, albo kupić (8zeta), zaoszczędzi to wielu stresów itp.- |
![]() |
#3 |
Gość
|
No ale chciałeś adres jakiejś stronki, to zamieszczam, parę rzeczy z niej ściągnąłem, ale nie wiem, czy wszystko na niej działa. http://www.unrealwarez.com
|
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.04.2002
![]() |
gościu ja poszukujesz mp3 to odpal sobie programik co sie nazywa AUDIOGALAXY znajdziesz tym prawie każda piosenkę jaką sobie zarzyczysz. Działa on na zasadzie podobnej do Napstera. Ma mozliwość wznawiania zerwanego połączenia. Mówie ci program jest super. Powiem ci że na hasło SONIQUE znalazł mi 3993 piosenki. A co do DIVx'a to spróbuj programik o nazwie KAZAA Kumpel nim ściąga. Jest cool
#5 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.01.2001
![]() |
co do empow to nie lepiej winmx? taki drugi napster.
|
![]() |
![]() |
#6 |
RTS Widzew Łódź
Data rejestracji: 07.07.2000
![]() |
no ludzie nikt nic nie zna jakis sprawdzonych adresów
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
![]() |
Zgadzam sie z przedmówcą co do 3000 albumów na jakimś serwerze. Jednak co do Audiogalaxy to właśnie sprawdziłem jak i co szuka i oto co znalazło
Scooter - 9230 znalezionych wyników D.J. Dado - 938 Consilio - 58 Big Cyc - 743 El *** - 158 Iron Maiden - 16416 !!!!!! De Press - 129 Sash - 7577 D.J. Valium - 523 Dr Motte & Westbam - 441 Marisa Turner 85 Ayman - 563 Britney Spears ;P - 25232 !!!!! Sm Trax - 446 Więc mysle że jednak warto mieć ten program. Tak na marginesie powiem ze qmpel ma łącze stałe i ściąga tym programem około :o 200-250 piosenek na dzień. Aby potwierdzić to co mówie załączam screen z tego ściągania. Niektóre piosenki mają nawet 87 93 a nawet 106 MB. Szczerze polecam ten program.
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.05.2002
![]() |
Do mp3 zdecydowanie najlepshy jest AUDIOGALAXY , co do DiviX to ja uzywam Direct Connect .... narazie bezproblemowo sciagam wshystkie filmy ( chociaz to zajmooje troche czasu , ze wzgledu na rozmiar ) , ale jak sie uprzesh to praktycznei wshystko znajdziesh przy pomocy tego , w HUB-ach ( cos w rodzaju kanalu ) jest przecietnie od 2 do 15 TB ... czyli DUUUZO
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
#11 |
Stały bywalec ;)
![]() |
http://download.cnet.com/downloads/0-1896420-101-6112973.html?tag=st.dl.1896420-100-6112973-6112973.dln.1896420-110-6112973 Spróbuj tam. Jest kilkanaście linków do stron gdzie znajdziesz Audiogalaxy
#12 |
Gość
|
To właśnie ja jestem tym gościem który ściąga mp3 na "tony", uwierz mojemu poprzednikowi on mi szuka nowości (starości też oczywiście) a ja to zasysam. ja też ci pokaże zrzut ekranowy, tyle ściągałem gdzieś około tygodnia oczywiście nie miałem cały dzień i noc włączonego kopa (choć niekiedy celowo przedłużałem posiedzenia przy kompie jak coś pilnie potrzebowaliśmy)tyko tak jak sobie siedziałem i grzebałem w sieci. Nie trwało to 2 godziny ale za cały dzień może jakieś 6-12 godzin. Polecam naprawdę jest niezły!!!!!!
Te pierwsze cydry to dziś a drugie to w ogóle czyli: patrz nizej |
![]() |
#13 |
Gość
|
Zainstalowałem sobie audiogalaxy, tak zachwalaliście, to postanowiłem sprawdzić. Rzeczywiście, to co znajduje nie można porównać z żadnym innym programem, używanym przeze mnie do tej pory. Wpisywałem nazwy grup naprawdę mało znanych, a on ciągle znajdował i znajdował. Musiałem bardzo mocno powydziwiać, żeby nie znalazł nic, ale utworów grup na prawdę mało znanych potrafił znaleźć z dwieście, czy trzysta. Gorzej było ze ściągnięciem, ale w końcu ściągnął pięć z dziesięciu poszukiwanych przeze mnie kawałków, których w inny sposób znaleźć po prostu się nie da, nie można ich zamówić ani w Polsce, ani w wytwórni płytowej - nakład został wyczerpany, wznowienia, jak na razie nie będzie. Tak więc mieliśćie rację - audiogalaxy jest w porządku.
|
![]() |
#14 |
Stały bywalec ;)
![]() |
A nie mówiłem
![]()
#15 |
Gość
|
no ja też mówiełem hmmmmmm pisałem