Adam Bell |
13.09.2001 18:11 |
Cytat:
c0rdat (13-09-2001 16:46):
Może to głupie pytanie dla kogoś, kto zna AudioGalaxy - ale ja dopiero co je zainstalowałem. Mam tą samą wersję, co Jerry 0.606W, ale mnie ściąga tylko 1 plik w jednym czasie (ściąga skolejkowane pliki "po kolei"). Jak zrobić, aby ściągał po kilka (ustawiłem limit ilości jednocześnie pobieranych plików na 5, maksymalny bandwith - i to samo). Heeeelp ! (łącze mam raczej "grube" - 2Mbit, więc tu nie ma problemu).
Pozdro.6
|
Trzeba zaznaczyć "na stronie" żeby ściągał symultanicznie 10 plików jednocześnie, nie oznacza to jednak, że będzie tak szybko ściągał, ponieważ w audiogalaxy nie ma praktycznie centralnego serwera, ty masz łącze 3Mb/s, ale ktoś, od kogo ściągasz ma np. łącze 128kbit/s, jednocześnie sam coś ściąga i prędkość spada do 2000, albo 3000 tysięcy bitów. Poza tym może być ktoś offline, albo chwilowo niedostępny. Najlepiej zostawić włączony komp dwa dni i nie gorączkować się "czy już ściągnął, czy nie". Pierwsze pliki (wtedy kiedy ja pierwszy raz zainstalowałem audiogalaxy) zaczał mi ściągać po kilku godzinach (zostawiłem komp na noc i rano pliki już były na dysku), czasami zdarza się tak, że ściąga osiem, albo dziesięć plików na raz, ale najczęściej jeden, trzy, albo cztery. Ale powtarzam, żeby mógł ściągać więcej na raz (u mnie do dziesięciu), trzeba zaznaczyć "na stronie", żeby symultanicznie ściągał więcej niż jeden.
|