![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.02.2002
![]() |
Poszukuje dobrego ftp z grami i użytkami
Jeśli ktoś zna dobre ftp z grami i uzytkami do sciagnięcia i moglby mi udostepnić link będe dozgonnie wdzięczny. Mój dotychczasowy padł z nie wiadomych przyczyn
![]() ![]() mój mail : szon13@tenbit.pl .................................................. ....................... Za pomoc z góry dziękuje i pozdrawiam @LL ![]() Face OFF
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.06.2002
![]() |
Jak znajdziesz, to daj znać, bo nikt Ci takowego za friko raczej nie poda.
|
![]() |
![]() |
#3 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
heh jak my wszyscy tu tez poszukujemy bez przerwy ale jakos zaden z nas nie znalazl takiego i nie moze ci dac namiaru ale jesli znajdziesz to ucieszymy sie wszyscy jak dasz namiar na niego dla nas
w imieniu pozostalych forumnowiczow Majonez ps jesli kogos obrazilem piszac to w jego imieniu to przepraszam ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
HEHE A KTO CZEGOŚ W TYM ŚWIECIE NIE POTREBUJE.MAM PROSTĄ RADE ZAINSTALUJ SE KAZAA ALBO COŚ POKREWNEGO I MASZ WSZYSTKO MOŻE NIE TAK SZYBKO ALE ZAWSZE
![]() |
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
Przeciez o to wlasnie chodzi zeby adres FTPa znalo tylko kilkaset osob - wtedy to jest dobry FTP... ale jak Ci ktos teraz tu poda to juz nie bedzie dobry
![]() ![]() ...podzielam zdanie Paragona - zainstaluj sobie jakis progz P2P, np. DC, KaZaA itp. - tam znajdziesz pelno softu... |
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Zaloze sie, ze wielu z czytajacych ma albo dostep do ftp'a albo sami mają dobre ftp'y, ale nie chwali się tym, bo co komu z tego, ze ma kilkudziesieciu sciagających nie oferujacych nic w zamian. FTP wymaga inwestycji i poswiecenia mu czasu niestety. Albo oferujesz w zamian dobry upload, albo pomagasz np. w dokupywaniu nowych dyskow
![]() Jeszcze jest inna sprawa... majac dobrego FTP'a niewiadomo komu mozna dac dostep aby przypadkiem wszystkiego i jeszcze wiecej nie stracic w imie "prawa" :-) Mimo to zycze udanych poszukiwan, a co do DC czy Kazaa to popieram przedmowcow. |
![]() |
![]() |
#7 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.01.2001
![]() |
na dobrym ftpie kazdy ma swoje konto lub nawet autoryzacje po ip - wtedy to jest dobry ftp, wiec nikt nie da ci namiarow.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.02.2002
![]() |
Dziekuje za wszystkie uwagi, ktore zamiesciliscie wyzej
![]() ![]() .................................................. ....................................... Pozdrawiam @LL Face OFF
#9 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.02.2002
![]() |
Prponuje zainteresować się programikiem Hotline Client. Działa na podobnych zasadach co FTP. Nie ma tłoku i jest dużo rzeczy
|
![]() |
![]() |
#10 |
Gość
|
a wiecie skąd zassac taki hotline client ba ja znalęźć tego nie mogę
![]() ![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
poki co dostan sie na jakies dobre warezowe forum..hmmm ..nie moge powiedzieć na które bo te dobre są zamknięte.... ale moze na początek idź tam moze Ci pomoga..
nie iwem czy tu mozna reklamować ..to nie moje forum wiec nie wiem czy można jakby co to http://foroom.neurovirgin.com/foroom.php?forum_id=id744 |
![]() |
![]() |
|
|