Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 28.11.2001, 17:56   #1
B4rt
Gość

DZIWNY KOMUNIKT NERO??!!!???

Co oznacza komunikat nero:sciezka ktura wybrales nie zostala utworzona w multisesji Nero. Odniesienia do plikuw lokalnych nie moga byc automatycznie przywrucone! ?
Sciagnalem z netu obraz .bin win xp pluspack nagralem progrmem BurnDrive przy opcji nie zamykaj SESJI, zostalo 300 mb miejsca i chcilbym dograc wlasnie dane le nero wywala wlsnei ten komunikat.Oczywiscie moge po nim kontynuowac kopiownie?? Tylko nie wiem czy nie zwale CD?
pozdrawiam

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 28.11.2001, 20:16   #2
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Nero chyba nie toleruje innych multisesji niz swoje.
Weron jest offline  
Stary 29.11.2001, 06:19   #3
zolw_
Gość

Witam
Miałem coś podobnego gdy przechodziłem z WinOnCD na Nero. W moim wypadku, gdy kazałem programowi kontynuować zapis, stare sesje były czytelne. Natomiast jeśli próbowałem dodać kolejną sesję za pomocą WinOnCD do płyty zapisanej multisesyjnie przez Nero, nie udało mi się.
Jeśli obawiasz się kłopotów z czytaniem którejkolwiek z wcześniejszych sesji (np. uszkodzona płyta) polecam program Isobuster. Potrafi oczytać dowolną sesją. Przydaje się szczególnie, żeśli masz na łycie kolejne backupy z poszczególnych dni. Większość plików ma wtedy identyczne nazwy dlatego normalnie widzisz na CD tylko te oststnio nagrane. A jeśli chciałbyś wersję wcześniejszą? wtedy Isobuster jest nieoceniony.
Pozdrawiam
Zolw

Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: