![]() |
Gorąco polecam LG GCE-8400B 40x12x40
Napęd pali wszystko, łącznie z SafeDisk 2.51 i nowszym Pozdrawiam |
Wybrał bym LGx32 lub LGx40 są one w przystępnych cenach, ale brakuje im dodatkowy przycisk PLAY na panelu!!(starsze wersje miały) dla mnie ważny drobiazg.
No i PLEXTOR ale cena!! i też nie ma przycisku PLAY Te Lite-ON zawsze coś miały z firmware (za dużo jest dostepnych uaktualnień,he,he) Może TRAXDATA też w przystępnych cenach . |
A ja będę za Lite-on 24x, tania i dobra. A prędkości większe i tak nie mają takiego znaczenia.
|
Teac CD-W516EB. moze nie jest najnowsza i najszybsza(10x 16x 32x) ale taka predkosc zupelnie wystarcza bo zadna gra sie nie tnie no a co do zabezpieczen to jeszcze zadnej plyty nie skopala
|
Do luke
Teac CD-W516EB (16x10x32x) nie jest już od dawna w sprzedaży. A co do zabezpieczeń to chyba chodzi nam formułowiczom o zabezpieczenia przed skopiowaniem płyty a nie przed jej skopaniem - choć to też się liczy.
No, ale płytka jest do kosz po zwykłym zawdzięczanym od microsoftu niebieskim ekranie i zawieszką kompa. Pozdrawiam i polecam Teac-a 40x12x48x |
Tylko TEAC 40X mercedes wśród nagrywarek jak go ktoś określił
|
coz sam ma teac' 516eb (jest jescze w sprzedazy za 285 zl - byl wczoraj - www.slc.com.pl), ale gdybym mial cos brac dla siebie to wzialbym yamahe.
komus jednak polecilbym (nie wieciej niz 10cd dzienie) lg lub liteona - tanie i lamie wsio - kazdy l**** poradzi sobie ze skopiowaniem na nim plyty pzdrwm Nikita_Bennet |
mam LG 16x10x40 i jestem zadowolniony chodzi od 6 miesięcy i nie skopała żadnej płytki mogę ją polecić ( ale jush jej chyba nie kupisz ) więc te novsze powinny też być dobre. LG ostatnio wypuścił dobry sprzęt.
|
Ja trzymam stronę LiteOna LTR-32125W, cena przyzwoita, wali all zabezpieczeń no i najważniejsze możesz zrobić z niej demona prędkości LDR-48125W podkręcając BIOS na nowszy. Polecam! 48x to juz coś!!!
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:02. |