![]() |
Co do 99 to nie wiem czy nagryw te płytki, ale wiem że jest w stanie nagrywać ponad stan normale płyty ( tzn. 80) to może i z 99 jest w stanie sobie poradzić.
|
OKI! Już wiem wg Cdrinfo LG 12 nagrywa te płytki, zobacz sobie info o tych płytkach.
|
ja mam liteona12101b dziala spox, duzo moich znajomych ma ten model i naprawde sa zadowoleni. Cena atrakcyjna - ja dalem miesiac temu 399 z oprogramowaniem (po znajomosci nero5.5:) teraz pewnie dostaniesz ja jeszcze taniej. Proponuje Ci zajzec na stronke "nagrywarki oem" to moze dostaniesz renomowany
produkt ale taniej :) np moj sprzet (liteon) creative blaster 12x10x32 a ten zas to plextor px-w1210a. NIe polecam lg - sypia (no ale servis bezproblemowy) ricoha czy jak to sie pisze - szajs straszny :) . Kup liteona jesli ci zaley na dobrej i taniej a jesli chcesz dobra to bierz jakiegos plextorka :) |
Cytat:
ale ogolnie to tak bym mogl tą wypowiedź podsumowac: "tra ta ta ta" słuchaj go a bedziesz w zimie w sandałach chodził ! co do plexa sie zgodzę pozdro6 |
.
|
yamaha jeszce tez jest oka
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 22:15. |