![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
![]()
Uśmiejecie się znowu... Wziąlem nero dalem że chcę skopiować z cd na cd w2k integrę. I to cholerne draństwo system dokladnie przy 99 % pokazuje za malo pamięci nero staje i koniec ze spawaniem. sys pokzuje za malo pamięci pamięć nie może być read. Qrcze przecież 256 na w2k to nie jst malo co??!! Nigdy nie robil tak
![]()
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
Sprawdź czy nie masz jakiegos wirusa - ja mam 256MB Ramu i 2k jak wiesz i nie ma problemu pamiec jest zapchana +/- 160 - 200MB. Mozesz Boota zrobić jeszcze inaczej - zassij sobie plik boot http://www.cdrinfo.pl/software/artykuly/pics/boot.zip i właduj go do obrazu win2k a nastepnie ustaw ten plik jako BOOTABLE za pomoca np UltraISO. Ja tak mam i działa bez problemu ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Młody żonkoś
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#4 | |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#5 | |
Młody żonkoś
![]() |
Cytat:
![]() ![]()
Dotyk idący daleko poza definicję słowa instynkt...Julio Cortazar Ostatnio zmieniany przez memorando : 16.04.2003 o godz. 10:39 |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Młody żonkoś
![]() |
Przekopalem rejestr. i nic tam nie ma aby bylo podejrzane. Pliki systemowe oki są. nero oki jest najnowsze. nagrywarkę testowalem u kumpla na tym samym nero oki jest. co to jest!!! że zawsze przy 99 % wywala mi ten komunikat pamięc nie może być read nie ma pamięci konwencjonalnej lub jej brak wyjątek krytyczne numer jakiś i coś tam jeszcze!!!
#7 |
Młody żonkoś
![]() |
To już kompletny szok wziąlem spawarę podłaczylem do kompa z 64 ramu. I cholerne nero nagrywa to co chcę w 5 minut bez zająkniecią. Z tego kompa co ma 256 mega ramu wyjąlem kość. Dalem 128 i ten sam problem przy 99 %. wyjąlem ram dalem 64 i to samo. Sformatuję dysk za 90 minut dam info czy robi to samo:o :o w szoku jestem:o
#8 |
Młody żonkoś
![]() |
a więc jestem w szoku:o Konfig w2k na czysto postawiony i problem ten sam. dalem nero 5.5.107 i problem ten sam. dalem nero przedostanie to samo. dalem najnowy to samo. Komp ma 7 miesięcy oryginalne fujitsu siemens. I cholerny grat przy 99 % pokazuje pamięc nie moze byc read co to jest do licha? Taskmgr do 95 % pokazuje zużycie ramu 45 % przy 99 % doslownie skacze do 100% i wywala ten komunikat cholera co to jest??. Nic w tle nie pracuje
#9 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 08.04.2003
![]() |
A te kostki pamieci ram napewno masz dobre ?
Moze sprobuj inny system zainstalowac jak pamieci sa ok. |
![]() |
![]() |
#11 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Mozesz sprawdzic ram ale to pewnie nie to (jest taki program gold memory czeski albo jeszcze jakis nie pamietam nazwy, ale dzialaja prawie identycznie). Hmm dobrze by bylo dbyby nero mial Log errorow...
Ja mialem kiedys problem z pamiecia (access_violation - the merory could not be read/written) ale ten jest powodowany raczej konfliktem softu i wpisami tychze softow do rejestru. Mam tylko pytanko - co instalowales ostatnio ? Moze znalazla sie tam gra War3 ? Albo zmieniales moze ostanio kodeki ? Ten duet (war3 + codecs) po ciagnacych sie errorach z ramem juz nie jeden komp doprowadzil do format c: ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Młody żonkoś
![]() |
cholera do wczoraj bylo oki!! Dzisiaj dalem ram no name to samo kingstona to samo. I cholera do wczoraj wszystko oki bylo nie pozostaje mi nic innego jak komp pod pachę do serwisu
![]() ![]()
#13 |
![]() |
Mam pytanie. Instalowałeś Intel Application Accelerator ? Bo on czasami sprawia problemy.
|
![]() |
![]() |
#14 | |
Młody żonkoś
![]() |
Cytat:
![]() |
|
|