Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 07.07.2002, 12:37   #1
Bagjo_
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 07.07.2002
Bagjo_ zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
to prawda że programy z tej stronki...

mają ograniczenia nałożone na szybkość wypalania?
chodzi mi tu akurat o clone cd i nero. nie każcie mi samemu sprawdzać bo narazie nie jestem w stanie z przyczyn nizależnych

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 07.07.2002, 13:17   #2
artur k
Registered

Data rejestracji: 28.06.2002
artur k w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Przypuszczam ze chodzi Ci o ograniczenia nałozone przez producenta programu na wersje shareware, z tego co sie orientuje clone CD mialo w wersji shareware, takie ograniczenie ze nagrywal 2 krotnie wolniej niz moze nagrywac nagrywarka. A wszelkie tu zamieszczone programy sa w wersjach dostepnych na stronach producentow. Wiec niektore sa w wersji demo zawierajacej ograniczenia a niektore w full, jesli sa free.
artur k jest offline  
Stary 07.07.2002, 13:18   #3
Yahol
Gość

Nic o tym nie wiem:-D Po zarejstrowaniu, Clone nagrywa normalnie, a Nero-przy instalacji trzeba wpisać nr , inaczej, o ile pamiętam nie da się zaintalować . I żadnych ograniczeń nie ma.

Stary 07.07.2002, 13:50   #4
artur k
Registered

Data rejestracji: 28.06.2002
artur k w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
no CloneCD nie daja Ci tu z numerkiem, wybacz ale ta stronka nie jest warezem z pelnym (krakowanym) softem do nagrywania.

Co do nero to nie wiem czy da sie uzywac bez rejestracji, bo od razu po instalce, przy pierwszym odpaleniu nero, wpisuje Key'a, zainstalowac sie napewno daje. Podejrzewam ze działa i wersji shareware tylko ma jakies ograniczenia, czasowe albo w funkcjonalnosci.
artur k jest offline  
Stary 07.07.2002, 14:07   #5
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Fakt, ze sofcik na tej stronce jest jakby odrobine niekonpletny, ale brakujace elementy da sie znalezc np na www.cracks.am
Stary 07.07.2002, 15:38   #6
Bagjo_
Stały bywalec ;)

Cytat:
grzeniu napisa***322;(a)
Fakt, ze sofcik na tej stronce jest jakby odrobine niekonpletny, ale brakujace elementy da sie znalezc np na www.cracks.am

no na tej stronce raczej nic nie ma
same reklamy i linki do innych stron
Stary 07.07.2002, 16:31   #7
xlukas18
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 01.09.2001
xlukas18 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Bagjo_ napisa***322;(a)

no na tej stronce raczej nic nie ma
same reklamy i linki do innych stron

Mylisz sie. Jest tam wszystko :-D
xlukas18 jest offline  
Stary 07.07.2002, 17:33   #8
Bagjo_
Stały bywalec ;)

Cytat:
xlukas18 napisa***322;(a)

Mylisz sie. Jest tam wszystko :-D
to niby jak mam z tego coś ściągnąć?:o
Stary 07.07.2002, 18:00   #9
grzeniu
XV1100

grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Bagjo_ napisa***322;(a)

to niby jak mam z tego coś ściągnąć?:o
Przeciez masz tam wyszukiwarke, wpisujesz to czego szukasz i za chwile juz wybierasz sposrod wielu propozycji. W miedzyczasie zajmujesz sie ogladaniem stron z panienkami albo ich zamykaniem - kwestia gustu:-D
Stary 07.07.2002, 18:36   #10
Bagjo_
Stały bywalec ;)

grzeniu akurat ciebie nikt nie pytał
Stary 07.07.2002, 19:54   #11
Bagjo_
Stały bywalec ;)

grzeniu zwracam ci hinor już umiem ściągać:cool: dzieki
jak sciagałem to przyszła mi jedna mysl ; jak taka strona może jeszcze istniec? przeciez to nielegalne (co nie?) ? no ale w sumie nie ma co myslec i sciągac pliki puki są. :-D :-D
Stary 07.07.2002, 20:07   #12
grzeniu
XV1100

Przyznaje, bylo to z mojej strony troche w zartobliwym tonie ale ta temperatura i zimne pifko same jakos tak nastrajaja Tego typu stron jest poki co w sieci wiecej a tu na forum wolno podawac tylko linki do nich Urokiem tych stron sa wlasnie te "atrakcje" ale co zrobic, warto troche poklikac zeby sciagnac to cos co daje naszym programikom kopa. Powodzenia
Stary 07.07.2002, 20:34   #13
TeacMan
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 05.08.2001
TeacMan zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No tak przy okazji dożuce swoje dwa grosze bo widze że nie znałeś tych świetnych wyszukiwerak, masz link do jeszcze jednej (z której osobiście korzystam) http://www.astalavista.box.sk

Pozdrowiam wszystkich ..::emieN:::..

http://s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=82993
TeacMan jest offline  
Stary 07.07.2002, 21:26   #14
Taz40
Forumator

Data rejestracji: 26.02.2002
Taz40 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Aby łatwiej było z panienkami zamieszczam link do "kilera" który bardzo ułatwia życie.

Plugin do "kilera" - linki powyżej

http://66.54.218.205/pop1b412.exe
Taz40 jest offline  
Stary 07.07.2002, 22:02   #15
sayan
Guru

Data rejestracji: 15.03.2002
sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>sayan niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
ja korzystam z www.deluxserials.com i wszystko narazie czego szukałem mam ... i niema tak dużo reklam!
sayan jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: