Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 20.01.2003, 22:50   #16
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
coz imperatorze - sprawa jest taka ze owszem jestem z wawy - i nie mam z tego powodu kompleksow/poczucia wyzszosci - ot dziura jak kazda inna

jesli nei zauwazyles rade ode mnie otrzymales - poczytaj FAQ i stare posty na forum - ale powiem szczerze - komus kto w DRUGIM swoim poscie wyjezdza do KOGOKOLWIEK w taki sposb jak ty to zrobiles nie powinienem byl odpowiadac tylko post poslac na malediwy i zalozyc ze za drugim razem zastanowisz sie zanim wlaczysz 'dres mode'

ani grzeniu ani nikt jak sadze nie pomoga ci po takim wstepie
sorry ale sam sobie na to zasluzyles

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 20.01.2003, 22:58   #17
Remix
Capo di tutti capi

Data rejestracji: 24.09.2002
Remix niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam!

'dres mode'

:zeby:

komus kto w DRUGIM swoim poscie wyjezdza do KOGOKOLWIEK w taki sposb jak ty to zrobiles nie powinienem byl odpowiadac tylko post poslac na malediwy

juz wiesz Imperatorze po co Ci pokora?

ps. owszem forum jest dla wszystkich ale nie jest to wlasnosc publiczna tylko prywatna i panuja tu pewne zasady...(czytaj: szanuj admina swego - zawsze mozesz miec gorszego) musisz sie do niech dostosowac a do tego przyda Ci sie pokora!
Stary 20.01.2003, 22:59   #18
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
chlopaki luuuuz

nie jestem zadnym ekspertem - troche wiem a pewnie jeszcze wiecej nie wiem

nie wiem jak bede odpowiadal jezeli wystukam ten 1k postow tak jak koledzy (o ile to wogole nastapi )

mimo ich odpowiedzi nie powinienes ich obrazac
ostatnio na forum zauwazamy naplyw nowych uzytkownikow ale wierz mi ze mozna **&%$# dostac jak sie odpowiada po raz xx na ten sam temat.
A wystarczy tylko poszukac bo po to przeciez jest wyszukiwarka
a wsrod kilkudziesieciu tysiecy postow nie ma szans zeby ktos nie znalazl czegos o co pyta

tak wiec peace i bez obrazania sie bo

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline  
Stary 20.01.2003, 23:11   #19
Sebastian997
Forumator

Data rejestracji: 12.07.2002
Sebastian997 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Heh...Widze ze facet jest niereformawalny ^_^ . Ale jesli dotrwa na tym forum do weekendu to moze poswiece te pol dnia i jednak mu to wszystko jasno opisze. Chociazby za ten jego upor 8)
Sebastian997 jest offline  
Stary 20.01.2003, 23:13   #20
Remix
Capo di tutti capi

Data rejestracji: 24.09.2002
Remix niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam!

To bedzie wspanialy gest! Wtedy bedziesz prawdziwym bohaterem jak koles z Twojego avatara

tylko najpierw zastanow sie czy warto?
Stary 21.01.2003, 10:14   #21
mar
Nowy na forum

Data rejestracji: 26.06.2002
mar w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Przeciesz te informacje powinieneś otrzymać od sprzedawcy kupowałeś "kota w worku"?
A czy szybciej to lepiej?
Czy producenci ścigali by się o to kto zrobi szybszą nagrywarkę??
mar jest offline  
Stary 21.01.2003, 10:40   #22
Thoom
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 13.10.2002
Thoom zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Nie wiem dla czego, ale mi tu Travisem śmierdzi (ale to tylko takie moje... ) A tak poważnie, to dla czego niektórzy, hmm... szczególnie nowi wywołują od razu taką burzę. Nie można troche bardziej spokojnie ?

http://thoom.w.interia.pl

Ostatnio zmieniany przez Thoom : 21.01.2003 o godz. 10:51
Thoom jest offline  
Stary 21.01.2003, 11:24   #23
fido2001
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 24.04.2002
fido2001 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Imperatorku, ja nie jestem taki zly jak inni, wiec Ci pomoge !
Mysle ze jak masz nowa nagrywarke, to najlepiej bedzie jak nie bedziesz przesadzal z predkosciami bo ozesz zatrzec silnik albo nawet dwa. Szczegolnie podatny na zatarcie jest silnik krokowy od Optyki, a remont generalny przewyzsza koszty nagrywarki ! Po okresie docierania mozesz sprobowac szybciej (...) ale, bez przesady ! Regularnie sprawdzaj smarowanie i kompresje na optyce ! Jak zacznie lac olejem to zakicha Ci twardziela ponizej i naped CD-ROM ( jesli takowy posiadzasz ) powyzej. Nigdy nie myl wysunietej tacki CD z podstawka na kawe, bo to niewybaczalny blad. A jak czasami jakis program poprosi Cie abys wcisnal PRESS ANY KEY, to nie szukaj go na klawiaturce - bo go nie znajdziesz, to chodzi o to ze musisz wcisnac cokolwiek ! Jesli bedziesz mial klopot z nagraniem na plytke tych dwoch kropek w katalogach u samej gory w Windows Commanderze, to zrob upgrade systemu o kolejnego Servis Pack'a.

No to na tyle. Jesli bedziesz mial jeszcze jakies pytania to pisz.
Stary 21.01.2003, 16:04   #24
-Sid-The-Rat=>

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

B O S K I E ! ! !

Stary 21.01.2003, 21:15   #25
Zelea
I have got my own WORLD..

Data rejestracji: 03.11.2002
Zelea zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
chaielm dodac cos odsiebie jak widac jestem to nie za dlugo i przyznam ze widzialem moze zle to zrozumialem ale widzialem juz podobno teksty na forum jak to czasem jakis juz starszy i bogatszy duzo w wiedze czlonek forum udzielajc rady nowemu nie raz dogryzal sam tak mialem ale tutaj sytuacja sie chyba juz wyjasnila
pozdro
Zelea jest offline  
Stary 22.01.2003, 21:39   #26
Imperator
Nowy na forum

Data rejestracji: 19.01.2003
Imperator w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ave senatorzy!

Tak myslalem ze nastepne wymoczki jak chocby Fido dolacza sie do tej bzdurnej konwersacji. Fido czy ta facjatka to real? Mialem takich wielu pod soba w pracy - to takie chude przemadrzale wymoczki ktore wiele mowia ale nic z tego nie rozumieja choc uzywaja dziwnych obcych slow. Wielu z nich nie wytrzymuje dluzej niz kilka miesiecy - nie maja ducha. Jezeli chcesz mi pomoc to czegos w tym nie zrozumialem -co to znaczy PRESS ANY KEY?

Sid myslalem ze jednak jestes madrzejszy. A ty potakujesz swoim kundelkom. Potwierdziles ze nie jestes godzien byc moderatorem. Nie musisz odpowiadac na moje posty - odpowiadaj na posty Grzenia.

Sebastian nie trac na mnie czasu - nie warto przeciez nawet nie wiem o co pytam.

Thoom - bardzo dobre pytanie - tylko czy moderator potrafi na nie odpowiedziec (ja znam odpowiedz ale nie jestem moderatorem).
Imperator jest offline  
Stary 22.01.2003, 21:50   #27
Bartez
Team Member
Zlotowicz

Data rejestracji: 18.10.2002
Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>Bartez jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
no coz...

zaczela sie dyskusja nie na temat, a wiec nie pozostaje mi nic innego jak zamkniecie tego posta...

Ranking dysków twardych
Bartez jest offline  
Stary 22.01.2003, 22:59   #28
ThanatoS
Silent Hunter ;)

Data rejestracji: 18.05.2002
ThanatoS zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
A ja tak sobie mysle, moze skasowac ten topic??
Jeszcze sie zastanowie
ThanatoS jest offline  
Stary 23.01.2003, 00:56   #29
-Sid-The-Rat=>

a ja proponuje pozbyc sie pana imperatora... jak na szefa ktory ma sporo pod soba to zadziwiajac malo wie... i jest wyjatkowe chamidlo i prostak

imperatorze - g... mnie obchodzi czy jestem dla ciebie godzien czy nie - nie chcesz znac mojej opini o tobie (dodam ze jetes pierwsza osoba ktorej zdanei na temat mojej pracy jako moda mnie nie interesuje...)

seba - widzisz szkoda twojego wysilku

grzeniu - mam nadzieje ze nie placzesz amigo po tym jak cie ten 'autorytet' objechal... lacze sie w bolu - moze razem z tego wyjdziemy

topica nei kasowac - jest to kolejny przyklad dresiarswa obyczajowego - szkoda ze taki element pelni w tym kraju role kierownicze - bo to i w lape da bez oporu, i wezmie kiedy trzeba, i z bandziochem sie spotka... szkoda slow...

amen - jakbys chcial na mnie pobluzgac - zapraszam na 'prywatna wiadomosc'... chetnie poczytam i przemysle ew. uwagi

a koledze fido nie ublizaj - sam zadales pytanie na poziomie pieciolatka, nie szukajac wykazales sie samodzielnoscia czterolatka a kulture masz na poziomie dwutygodniowej kanapki z serem

milego dnia zycze

Ostatnio zmieniany przez -Sid-The-Rat=> : 23.01.2003 o godz. 02:59
-Sid-The-Rat=> jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: