![]() |
Ilość załączników: 6
maxell
Załącznik 47188 Załącznik 47193 TDK Załącznik 47189 Załącznik 47190 SONY Audio - niestety nagrana na max-a Załącznik 47191 Załącznik 47192 |
:poddaje::P poddaje sie jak na razie w zwuklym PC jest troche slabiej:haha:
Co do programow to jednak ma znaczenie - ale wazniejsze :na_ucho: nosnik Zrobilem to poszedlem kupic kilka plyt ale - bylem w 3 sklepach i wszedzie to samo Wiec u mnie na wsi nie udalo sie kupic verbatim pastel. Mam nadzieje ze jak pojade w niedziele na jeszcze wieksz wies, Ed mi powie gdzie kupic:D Choc zamiast piwa zmuszony chyba bede kawe wypic :kawa: Za chwilke jak zdaze dam testy TDK i Sony palone x8 |
Cytat:
Zobaczymy ile wart naprawdę jest ten twój sprzęt za 4 stówki... :> || |
Vizz wybacz, ale te moje maxell znacznie lepiej wychodza od tych Emtec-ow:taktak:
Jutro dam ten wykres z litka - tam jest rzedu 300-400 C1 |
Cytat:
Testuj! I nie protestuj! :nieee: :czar: |
Cytat:
PS Testów nie robie, bo nie mam na to nerwów ani czasu :) Tak, jak piszą koledzy - dla testów musisz kupić jak najwięcej różnych nośników i sie bawić. |
Cytat:
A w MM obecnie s***261; Emteki w wa***322;kach od CMC - kilka wykres***243;w rzuci***322;em na forum Bardzo ***322;adnie si***281; pal***261; :ognicho: Dobr***261; parti***261; s***261; te***380; Platinumy od Daxona - te***380; wrzuca***322;em na forum :taktak: :mruga: |
Najlepiej kup du***380;o r***243;***380;nych i testuj, testuj, testuj... :zongluje:
:mruga: |
Powiedzmy ze sie zgadzam - co najlepiej kupowac???
|
Cytat:
Co z tego, że zmarnowałeś 50 płytek jak to ciągle ten sam cake i ta sama partia... :ysz: || |
nie dobijajcie mnie zmarnowalem juz z 30-50 plytek conajmniej:ysz:
Monolog tak jak nie chcecie gadac:D Bo troche to dziwne rozne nosniki w roznych sklepach i ciagle nie jest toto czego bym oczekiwal. Jakbym nie nagrywal zawsze najlepsze sa u mnie maxell:ysz: :idea: a moze one sa najlepsze. Jeszcze jedno najlepeij pali jak nie kozystam z ASPI - bo plextools tego nie uzywa. Chodzi mi jeszcze jedno po glowie i jutro to przetestuje Moze problem tkwi ze ja ciagle testuje na sprzecie gdzie dyski mam tylko na scsi. Jutro podepne do zwyklego PC z poczciwym pentium IV i zwyklymi dyskami. Zobaczymy czy cos sie zmieni. To nie moga byc nosniki:nie: Za duzo ich juz ich bylo i ciagle brak tego jedynego:ysz: |
ja tu widz***281; ze @prometeusz
raczej monolog prowadzi w ca***322;ym temacie no ale jak widzi w tym sens to jak najbardziej |
A może na jakichś płytkach dobrych nagrasz zamiast się bawić programami? :>
|| |
ciekawie to wyszlo, ale nie tak jak liczylem:ysz:
Wiec po zmianie na 1.02 minimalnie mniej bledow ( wiec pytanie czy warto zmieniac) natomiast zdecydowanie lepiej sobie radzi duet EAC+burrrn ilosc bledow dochodzi na maxell do 3-4tys ale to ciagle jeszcze nie to. Aha no i burrrn w tym momencie obslugije na tym firmware CD-TEXT |
Podmiana przeszla bezproblemowo:D
pora na palenie8-) |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 12:41. |