![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 01.09.2001
![]() |
płyty Princo DVD-R 4.7 GB 2x speed z nadrukiem
Witam.
Prosilbym o opinie na temat plyt Princo DVD-R 4.7 GB 2x speed z nadrukiem. Jak jest z kompatybilnoscia. Czy wszedzie dzialaja czy nie, itp. Sam dokladnie nie wiem o co pytac bo nie jest mi dobrze znany ten temat (nagrywanie plyt DVD). Chodzi mi o zaleta i wady 8) "Wyglad" plyty zamiescilem w zalaczniku. Sa one sprzedawane w firmie www.gex.com.pl (to nie reklama, podaje strone bo moze ktos z tamtad zamawial i moze sie wypowiedziec, takie same plyty kupione w sklepie X wcale nie musza byc takie same jak kupione w sklepie Y). Bylbym wdzieczny za opinie ![]() ______________________ lukas17@go2.pl |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 31.05.2002
![]() |
Princo a kompatybilność
W związku z licznymi zapytaniami, oświadczamy iż płyty Princo są w 100% kompatybilne z PS2, XBOX, DVD Movie, nadają się również idealnie do archiwizacji własnych produkcji filmowych. Współpracują idealnie z nagrywarkami Pioneer A03, A04, A05. Prosimy przyjąć to oświadczenie za pewnik, w razie dalszych wątpliwości prosimy o kontakt z firmą VIDEO-FOTO PROFESSIONAL Z OPOLA - vfp@poczta.onet.pl. Ona odpowie na wszelkie pytania dotyczące nagrywania płyt Princo. zrodlo: strona glowna http://www.gex.com.pl/ |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 01.09.2001
![]() |
Ja tez to czytalem i zadalem sobie pytanie: Co bym napisal gdybym sam sprzedawal te plyty ? :chytry:
W dalszym ciagu prosze o opinie uzytkownikow ktorzy mieli stycznosc z tymi plytami. Z gory dziekuje. |
![]() |
![]() |
|
|