![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
problem alcohol x4
witam wszystkich mam problem z nagraniem obrazu jakiegokolwiek w predkosci np x4 ustawiam predkosc rodzaj zabespieczenia i jak tylko dam dalej pali plytke z max predkoscia idzie to jakos ustawic?z gory dzieki za pomoc
aaa naped aopen crw 5232 alcohol najnowszy |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.03.2004
![]() |
ups nikt niemoze pomoc?wszystkie plytki pali mi z max predkosc ia w alkocholiku czemu?
|
![]() |
![]() |
#3 |
Technik Informatyk
Data rejestracji: 22.01.2005
![]() |
Hmm kiedys spotkalem sie z napedem od LG Combo (jakis 48x24x48x16x) ktory wogule nie chcial sluchac Nero drive speed i dzialal na wysokich obrotach ale to bylo w odczycie, moze zmiana biosu pomoze albo zainstalowanie nowszej wersji lub ewentualnie zainstalowanie ponownie alkohola, a w innych programach tez tak masz np. Nero i czy ten alkohol jest zarejestrowany bo moze wersja nie zarejestrowana ma ograniczenia
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Głupi Yasio
Data rejestracji: 27.05.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
-ale po pierwsze, w tym napedzie nie ustawisz predkosci nagrywania 4x! I tyle. -po drugie, albo masz zle ustawiony Alcohol -zly numerek -albo zle rozpoznana nagrywarke i plyte ktora chcesz nagrac. Moze zreinstaluj Alcohola na najnowsza wersje, z dobrym numerkiem, z dobra plyta, np. Verbatim. Wybor predkosci masz pod wyborem nagrywarki, od 8x do maximum. Po wlozeniu plyty !
Powyższa wypowiedz, wyraża jedynie moja opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie ani w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez ostrzeżenia i podawania przyczyn. ****************************************** Monarchista, podstępnie knujący przeciwko Republice i demokracji! |
|
![]() |
![]() |
|
|