![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.09.2002
![]() |
![]()
Po zainstalowaniu Win XP nie mogę utworzyć nowych UDF.Stare,utworzone pod Win ME chodzą bez zarzutu.
Moje tumaństwo,czy jakaś kiła? ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 26.08.2002
![]() |
Re: InCD,a Windows XP
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Re: Re: InCD,a Windows XP
Cytat:
Po załadowaniu do nagrywarki wcześniejsze UDF-y /utworzone w Win ME/ wszystko OK.Po załadowaniu Win XP wgrałem oczywiście INCD 3.37.1.-z supportem dla Win XP.Teraz wcześniejsze UDF chodzą normalnie,a nowe CDRW InCD formatuje do UDF,a gdy próbuję ich użyć otrzymuję komunikaty -błąd urzadzenia wejście-wyjście,albo -włóż dysk do stacji E. Musiałem też kilka razy drutem otwierac napęd,bo nawet po restarcie nie chciał oddać płytki. Co ciekawe problem dotyczy tylko płytek CDRW 200mb-23min-Datex. Co jeszcze ciekawsze The Day After -odpalam i wszystko chdzi bez zarzutu. Jednak dzięki za troskę i dołączam do antyfanów Microsoft. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 26.08.2002
![]() |
Re: Re: Re: InCD,a Windows XP
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
![]() |
dwie.Chodziła jedna,teraz nie wiadomo czemu-nie chciała się wysunąć z napedu,więc ją zostawiłem-po właczenie komp na drugi dzień chodzą obie.
Chwała Bogu,choć nic nie rozumiem. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.09.2002
![]() |
Cytat:
A tak poza tym to witam wszystkich na forum to moj pierwszy post :o |
|
![]() |
![]() |
#7 |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
![]() |
[QUOTE]LubMich napisa***322;(a)
Z tą wersją In CD jest coś chyba nie tak. Sformatowałem do CD-MRW dwie płytki dysana i mam podobne numery. Wiesza się system podczas nagrywania płyty - tylko jakoś wybiurczo (win2k ltr 40125S nowy bios). Chyba odpuszcze sobie Mt-rainiera. A tak poza tym to witam wszystkich na forum to moj pierwszy post :o [/QUOTE Zdacydowanie nie odpusczaj,b0 warto używać zapisu pakietowego. U mnie pomogło zainstalowanie INCd po powtórnym sciągnięciu,ale tym razem podczas sciagania nie włączyłem w Getrajcie sciągania segmentowego. I nie próbój wysunąć płytki przyciskiem nagrywarki,bo...zawiesisz system lub uszkodzisz przycisk.INCd blokuje napęd przed przypadkowym otwarciem-używaj polecenia-wysuń,albo np.WinEject I nie peniaj nic - koledzy pomogą-mi pomogli Brzuszek |
![]() |
![]() |
#8 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.09.2002
![]() |
Cytat:
Często kożystam z linuxa (PLD) tam dopiero zaczynam używać nagrywarki. Ma ktoś jakieś doświadczenie z zapisem pakietowym (Mt-Rainier) w tym systemie? Jakieś oprogramowanie to obsługujące? A tak przy okazji jakiś programik najlepiej podobny do nero (spodobał mi się) pod ten system. |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.09.2002
![]() |
xp ,a InCd
Cytat:
U mnie już działa!!! Streszczam maksymalnie!!! 1. "Mój komputer" 2x klik, zaznacz nagrywarkę i kliknij prawym 1x 2. Właściwości 1x 3. Pieprzona zakładka "Udostępnianie" 4.Nie bać się i klikać-spoko 5.Przeciągnij "Mój komputer"[tzn zrób jego skrót na okno , które wyskoczy] do dokumentów udostępnionych Inteligentny osobnik zrobi to jeszcze prościej! pikuniek. |
|
![]() |
![]() |
#10 | |
MAJSTER zlotowy
Zlotowicz
![]() |
Re: xp ,a InCd
Cytat:
Chyba nie jestem zbyt inteligentny,skoro wszystko chodzi-nic nie ruszam.Ludzie pisza o jakichs Pio i innych cudach,az strach sie wychylic. Mam dziwny problem:świezo zdefragmentowany dysk dzień,dwa po optymizacji pokazuje mi 75% optymizacji,potem 72...i nic sie nie dzieje.Co jest?Włączam jeszcze raz Nortona,optymizuję i po 2 dniach to samo.A może olać? Brzuszek |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Łaskobójca
Data rejestracji: 24.04.2001
![]() |
Re: Re: xp ,a InCd
Cytat:
![]() ale ja tam wolę pod xp O&O Defrag 2000 Pro lub free lepsiejszy jest bo norton jakos mu nie ufam / więcej mi zepsuł niz naprawił i trzeba mu cały czas na ręce patrzeć/ pozdro
![]() |
#12 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 11.09.2002
![]() |
Re: Re: xp ,a InCd
Cytat:
PS. Zanim zapytasz - pomyśl!!! pikuniek. |
|
![]() |
![]() |
|