![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
CHOJNICE ROX!
Data rejestracji: 17.10.2004
![]() |
Problem z Audio-CD na Lite-On 52x24x52x
Witam.Otóż problem tkwi w tym, że po nagraniu płytki Audio z prędkością 8x płyta działa, jest odbierana ale w czasie piosenek są zacinki, przeskoki itp. Nagrałem później jeszcze 2 razy to samo
z prędkością 8x bo myślałem, że poprostu się źle nagrało ale nadal to samo.Płytki były sprawdzane na wielu czytnikach i wciąż to samo.Dodam, że wcześniej moja nagrywarka tego nie robiła.Może ktoś miał ten sam problem?Pozdrawiam. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Gość
|
Cytat:
A na jakich płytach nagrywasz??dzieje sie to na róznych płytach czy tylko płytach danego producenta??dane wypala prawidlowo??jak stara ta nagrywarka moze juz optyka siada?zaktualizowałes bios?? |
|
![]() |
#3 |
CHOJNICE ROX!
Data rejestracji: 17.10.2004
![]() |
Bios aktualizowałem już jakiś czas temu na 6S0F bo wtedy był najnowszy a teraz nie mam pojęcia czy jest nowszy, ale zaraz sprawdze.Dzieje się to na płytkach supratec, na innych nie sprawdzałem, ale wcześniej na tych samych płytkach przy tej samej prędkości było ok.Nagrywarka ma już ponad 2 lata.Płytki z danymi wypala prawidłowo.Proponujesz zaktualizować bios jeśli jest nowszy?Pozdrawiam.
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Gość
|
Cytat:
![]() |
|
![]() |
#5 | |
CHOJNICE ROX!