![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.06.2002
![]() |
![]()
Witam,
Mam problem z Autorun.inf, wygląda on tak: [autorun] open = page.html na plycie jest: autorun.inf page.html Płyta się nagrywa, ale przy auto-starcie mam: "f:\ Nie jest prawidłową aplikacją Win32" jak klikne na plik page.html (z płyty) otwiera się bez problemów. Co robie źle. Jak zrobić by poprawnie startowała. Dzięki zgóry za info. Darek P.s. Windows 200ProPL, Nero i nagrywarka HP Ostatnio zmieniany przez Dariusz : 24.06.2002 o godz. 14:10 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
![]()
OPEN w autorun inf jest komenda która odpala EXE / COM i chyba BAT
Jezeli masz jakas cd w domu z rozbudowanym aotorunem to sobie tam zagladnij. Wiem, że można wywoływać pliki tekstowe. ... A najlepiej to wejdź na http://www.google.com.pl i wpisz hasło: "pisanie autorun" lub "komendy autorun.inf" lub coś podobnego. A właściwie to poszukaj na forum hasła: autorun. Na pewno cos takiego było. |
![]() |
![]() |
#3 |
wafel
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
w winoncd jest opcja robienia autoruna, więc jeśli nie masz o tym pojęcia wypróbuj. korzystałem kiedyś z tego polecenmia i wszystko było w porządku, tyle że mój autorun odnosił sie do execa, a twój do html'a. może w tym tkwi problem
|
![]() |
![]() |
|
|