![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.04.2004
![]() |
40 plików rar = ISO
Zgrałem grę w folderze było 40 plików rar takiej samej wielkości
i gdy chciałem rozpakować jeden wszystkie jak się okazało były połonczone z sobą i w efekcie otrzymałem jeden plik ISO dvd. Starałem się zrobić to na odwrót tzn.ISO podzelić na małe pliki rar tak aby były połonczone z sobą. Ale w żaden sposób niewiem jak to zrobić.Może ktoś wie jaki program trzeba zastosować?? |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
USER FRIENDLY?
Data rejestracji: 15.02.2004
![]() |
Zrobisz to Rar'em. Klikasz na ikonę Dodaj w oknie, które ci się pojawi wybierasz plik który chcesz skompresować/podzielić odnajdujesz opcje Rozmiar woluminów [bajty] ustawiasz rozmiar, który ci odpowiada i rozpoczynasz kompresję.
Pozdro! 8) |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.04.2004
![]() |
Byłem blisko tego ale robiłem to inaczej.
Proste jak sie już wie ![]() Serdeczne dzięki Vojtas |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.04.2003
![]() |
Możesz tesz podzielić sobie plik w Total Commanderze.
Ustawiasz sobie wielkość plików i wszystko. Późniejsze łączenie też jest proste.
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.02.2005
![]() |
ja mam 25 takich plikow o ktorych pisze marcos ... jest to gra "ddr_max" na PS2 ... co mam zrobic aby wypalic poprawnie gre ... jakos za proste wydaje mi sie rozpakowac powstaly jeden plik "iso" i przepalic to na plyte dvd (zreszta zrobilem tak i dupa blada) ... konsola jest przerobiona ... z gory dziekuje za odpowiedz i serdecznie pozdrawiam ...
|
![]() |
![]() |
#6 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobrze zrobiles, no chyba ze byl jeszcze plik nfo czy inny z informacja jak trzeba pali - np z uzyciem jakiego programu na jakim profilu...
a jesli nie dziala to: uzyles kiepskich plyt i gra sie nie da odczytac na konsoli, plailes ze zla predkoscia (jak wyzej), sciagnoles fake (i tak bywa), wszyscy swieci sie uwzieli (czyli wszystko sprawne ale nie dziala)... |
![]() |
![]() |
#7 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
Chyba w pliku NFO na ten temat nic nie wspomniano
![]() Kod:
______. . ConFuSiON... . . ._______. _____ ___ _ _ ._______. . : ______________. . / : .___ . _> . _/ . .____<_______ __. )/ .______ : / ._|_______ ( / ._______> /. _______. (_| |___ |. . <_______. // ( |. / ( |: . \ . / __ ___ . \ _____. / | .____|. / /___ __ \ . / ( //( |: | |: . ./ / // / \_\___ /. /. |. | \ . /___//_// / _____// /. /__._ ( / / /________________________ /_______. / _______\ / . / . /__ _ |. / . . >___:_____/ |._________ _____:___< |olli/ |/ /____ cRo!| | >_____________. _ _ ___ ____ ._______< | | | | __________ ...Proudly Presents | _ __|_ /________________________________________|__ _ | |/ . . DDRMAX Dance Dance Revolution . . _ __:_/:____ _____________________________________________:_:__ _ | / | | Game Type ........ : Rythym/Action | | Origin ........... : NTSC | | Release Date ..... : 31st October 2002 | | Platform ......... : PS2 | | Media ........... : DVD (ISO/PRIMODVD) | | Filename ......... : cfn-ddrm.*** | | CDs / RARs ....... : 13x50mb | _ __.__|_ _|__.__ _ / \ .------------------------------------------------------/. // /__// /_ . .. Game Info .. . _ \__ /-----/---------------------------------------------------------------. | | | Marking the series' highly anticipated debut on a | | next-gen videogame console, DDRMAX boasts over 65 songs, | | full-motion music videos, high-resolution graphics and a | | wealth of new gameplay modes. DDRMAX is the most | | comprehensive version of the game ever to be released | | and is sure to have gamers jumping to the beat. | _ __.__|_ _| __.__ _ / \ .------------------------------------------------------/. // /__// /_ . .. Release Notes .. . _ \__ /-----/---------------------------------------------------------------. | | | Enjoy Another Fine Release | | | | Thanx to Hiddi for Supply | | | _ __.__|_ _|__.__ _ / \ .------------------------------------------------------/. // /__// /_ . .. Group News .. . _ \__ /-----/---------------------------------------------------------------. | | | If u want to experience all the scene has to offer we | | are seeking the following new people to help us fill our | | ranks.... | | | | Suppliers: Can you supply un-released psx,ps2,xbox games | | If so, don't hesitate to contact us! | | | | Coders/Crackers: Can u rip ps2/xbox dvd games to produce | | CD rips? or code tools to help with | | ripping? if so come find us :) | | | | Contact us at : #ConFuSiON (efnet) | | | _ __.__|_ _|__.__ _ / \ .------------------------------------------------------/. // /__// /_ . .. Greets .. . _ \__ /-----/---------------------------------------------------------------. | | | Paradox, MAJiK, Kalisto, Project-X, Razor1911, FTV, SOUL | | Divine, MIRACLE, C4, BooZers, DrS, TCS, TCF, DzN, TEG, | | Echelon, Deviance, MirageTV. | | | _ __.__|_ _|__.__ _ / \ .------------------------------------------------------/. // /__// /_ Many Thanks to olli^cRo for the Artwork _ \__ /-----/---------------------------------------------------------------. : : . . |
![]() |
![]() |
#8 |
Zaprenumerowany
Data rejestracji: 16.09.2003
![]() |
Kup sobie kilka dobrej jakości płytek i wypal na najmniejszej dostępnej prędkości. Najlepiej też palić na czarnych nośnikach, tak jak oryginalne gry na PlayStation/2 (chyba że nie ma czarnych DVD, nie wiem... ale CD są na pewno).
Jak konsola czyta płytki RW to proponuję najpierw na takich testować. |
![]() |
![]() |
#9 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.02.2005
![]() |
tak sie zastanawiam czy to nie jest obraz płyty ... i czy oprocz dobrej plyty i malej predkosci nagrywania nie jest potrzebny jakis inny program niz Nero .. ten pojedyńczy plik "rar-iso" po rozpakowaniu wazy ok.1,2GB (tyle tez nagrywarka widzi widoczne pliki w orginalach gier PS2 a w rzeczywistosci po zwazeniu calej plyty jest ok4,3GB) ... moze w tym kierunku probowac ... podeslijcie mi pomysl na jakis dobry program ... z gory dziękuje za odpowiedz i serdecznie pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
|
|