![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
Problem Z Cd
Ludzie POMOCY !!! W tym problem ze cd (LG 52x ) wali sie tzn jak cos instaluje lub kopiuje z cd to sie mycha i muza tnie dlaczego ?? i to jest tak ze po formacie dobrze pochodzi a pozniej nagle sie wali to samo z nagrywara pochodzi i tez przestanie dobrze chodzic
![]() ![]() ![]() Sprzet 1,2 Ghz Athlona , 512 Ramu ,Plyta glowna 8KTA3 Epoxa chyba wystarczy. Dma raczej mam wlaczone tak mi sie wydaje. Podlaczone jest hmmmm nie wiem o co chodzi podaj co chcesz wiedziec to ci powiem. Qrde dobra my nie gadamy o tym ze Lg jest nic nie warte ale czy jest ktos mi w stanie pomoc ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez X3roX : 14.07.2002 o godz. 21:46 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Jak masz podłączone napędy ?
A tak na marginesie - możesz trochę więcej napisać o swoim sprzęcie ?? |
![]() |
#3 |
Team Member
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 20.06.2000
![]() |
To taki skopany napęd, mi się wiesza po zamknięciu tacki w czasie rozpoznawania i rozkręcania płyty.
Tak więc to chyba nic szczególnego. Pozdrawiam
#4 |
Guru
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
A masz włączone DMA?
Faktycznie LG są trochę do d... Kosztują do 130zł. Nalepsze z najgorszych. Nie lepiej było dołożyć 30zł na ASUSA lub 70 do TEACA? LG bardzo hałasują i widziałem raz, że nie chciał czytać VDRW verbatima (chyba multisesyjnego). Jednym słowem porażka. |
![]() |
![]() |
#5 |
Forumator
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
Niektórzy twierdzą że to dobry napęd ale może nie wiedzą poprostu co to znaczy dobry sprzęt.
Sam miałem LG52x i poszedł centralnie do śmieci bo tam jego miejsce. |
![]() |
![]() |
#6 |
Gość
|
A ja mam LGx52 od listopada 2001 i nie narzekam. Może to nie jest najlepszy napęd CD, ale jak narazie spisuje się ok. Jeszcze nie zdarzylo mi się, aby nie odczytał jakiejś płytki.
Gdy go kupowałem to był najlepszy z najtańszych. |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.06.2002
![]() |
Apropo Lg 52x miałem i zrzucałem klonem płytki w 6 min ,teraz mam DVD Samsunga i cała ta operacja zajmóje 2,5 min .No i DVD stabilne jak..a LG wchodzi na prędkośc i zwalnia w locie to szkoda nagrywc było.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Guru
Zlotowicz
Data rejestracji: 02.01.2002
![]() |
Witam !
To ja miałem taki patent jak LG 48X buczało to jak ... audio to tyle trwało że można by było sobe ze 4 browce obalić a teraz ASUS CD S 520 idze jak piorun obsługuje odczyt danych subkanałowych cud miód i orzeszki ! |
![]() |
![]() |
#9 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
Zmień Cdeka najlepiej na Teac'a.
|
![]() |
![]() |
|