![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.10.2004
![]() |
problem cd i nagrywarka
ostanio odlaczylem (kable i zaworki wyjolem) nagrywarke i cd-roma!! podlaczylem ponowanie!! Windows Xp dodal sprzet ale gdy wchodzilem wlasciwosci komputera i w sprzet to cd rom i nagrywarka byla pod znakim pytania wybralem kreator aktualizacji sprzetu!! nic nie dalo obie zeczy nie dzialaly nacisnelem na nie i w Oglolnych zaklace mialem tak informacjie: System Windows nie może uruchomić tego urządzenia sprzętowego, ponieważ jego informacje o konfiguracji (w rejestrze) są niekompletne lub uszkodzone. (Kod 19)
Aby uruchomić narzędzie do rozwiązywania problemów przeznaczone dla tego urządzenia, kliknij Narzędzie do rozwiązywania problemów. NIE WIEM CO MAM ZROBIC |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
po jakiego zworki wyciągałeś to ja nie mam pojęcia
![]() wstawiaj spowrotem te zworki ustawiając nagrywarke na master, a cdroma na slave ![]()
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 29.10.2004
![]() |
tam robilem!! zmienialem zaworki jak sie da
|
![]() |
![]() |
#4 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
nie jak się da... ma być konkretnie...
cdrw na master, cd na slave jeszcze jedno, w menedżerze urządzeń usuń kanał ide, na którym masz podpięty te napędy i reset windy
|
|