Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 01.09.2003, 23:27   #1
ppppp
Nowy na forum

Data rejestracji: 25.01.2003
ppppp w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problem z CD-RW High Speed - Creative RW121032E

Witam
Mam taki problem, posiadam nagrywarke Creativa RW121032E i jakis czas temu zakupilem sobie plytki cd-rw high speed 700Mb firmy Accos (chyba tak sie pisze) i o dziwo moja nagrywarka wspolpracuje z plytami high speed z predkoscia x10 to na tych plytch za zadne skarby nie moglem nic nagrac ani ich kasowac. Plytki te to oczywiscie multispeedy x8x10x12. Po jakims czasie zakupilem rowniez cd-rw hs 700mb tym razem esperanzy i efekt jest ten sam. Moje podejrzenie jest tego typu iz plyty rw z mozliwoscia szybkiego nagrywania do predkosci x12 nie chca wspolpracowac z moja nagrywarka.
Posiadam rowniez plytke cd-rw verbatim 650mb hs lecz do predkosci x10 i z nia nie mam zadnych problemow.
Czy ktos jest w stanie mi pomoc jak mam sobie poradzic z tym fantem, czy mam wymienic nagrywarke zeby moc nagrywac na tych plytkach. Mam ostatni firmware jaki wypuscila firma creative 1.08.
Pomocy, z gory dziekuje.
Pozdrawiam.
ppppp jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: