Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 01.03.2002, 23:54   #1
osesek
Bywalec

Data rejestracji: 03.03.2002
osesek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Problem z Clone CD

Posiadam clone CD 3...., miałem do niego klucz wiec działał normalnie, jak pełna wersja. Od kilku dni nie działa mi, probowalem odinstalowac i zainstalowac powtornie, ale nic nie dalo. Próbowalem jeszcze raz z kluczami ktore posiadam do niego, ale tez nie dziala, pokazuje sie informacja "klucz nie ważny". Czy mogłby mi ktoś pomóc, aby clone CD znów zaczął mi działac?
osesek jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 02.03.2002, 01:57   #2
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
oj masz problem - klucz ktory wpisales znalazl sie widocznie na czarnej liscie clona i teraz musisz albo reinstalowac system i zainstalowac z innym kluczem lub troche mniej drastyczna metoda jest taki programik ktory usuwa wszystko co z clojnem zwizane z rejestru ale teraz nie jestem w stanie tego znalezc - poszukaj search na forum pewnie gdzies to bylo

- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - -
66 zarejestrowany użytkownik
Pierwszy Moderator/Administrator
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Majonez jest offline  
Stary 02.03.2002, 11:20   #3
bgn
`

Data rejestracji: 10.08.2001
bgn niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
1.odinstaluj Clone
2. usun z program files folder Elaborate Bytes
3. uruchom regedit ( poleceniem uruchom wpisz regedit i daj OK)
4. z menu wybierz znajdz i wpisz klucz Elaborate Bytes
5. usun wszystkie wpisy do rejestru zwiazane z tym kluczem ( po znalezieniu i usunieciu wpisu daj szukaj dalej lub F3)
6.zresetuj kompa i juz mozesz instalowac od nowa Clone- ale jak ci kolega pisal z innym numerem

Nie ma co od razu robic nowej instalacji system
bgn jest offline  
Stary 02.03.2002, 11:55   #4
szary
Nowy na forum

Data rejestracji: 11.01.2002
szary w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jest tez inna mozliwosc i moze zadzialac . Uzyj jeszcze raz genetarora klucza , ktory Ci zalaczylem .Tylko jesli bedziesz wpisywal nazwe "usera" w generatorze to musi bc ona troche skomplikowana np. -==::UsErNaMe::==- , powinno zadzialac , a jeli nie to rob tak jak ci wyzej koledzy napisali .
pozdrowienia
szary jest offline  
Stary 02.03.2002, 11:59   #5
szary
Nowy na forum

Data rejestracji: 11.01.2002
szary w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Jeszcze raz ten genetaror klucza ... ;-)
szary jest offline  
Stary 03.03.2002, 00:16   #6
osesek
Bywalec

Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziekuje. Próbowałem wyczyscic z rejestru wszystkie klucze ale nie znaleziono zadnego, chciałby jeszcze spróbowac z tym programem ktory czysci wszystko co jest z clonem zwiazne ale nie wiem gdzie go szukac i nie wiem jak sie nazywa. Gdyby mogł mi ktos jeszcze pomoc w tej sprwie, to bede bardzo wdzieczny. No chyba, ze ktos ma jeszcze jakis pomsl na uruchomienie clona? Całyczas pojawia sie ten sam napis ze klucz nie wazny, mimo ze probuje za kazdym razem inny a i instalowałem jeszcze raz od nowa. Jeszcze raz za wszystko dzieki serdeczne i pozdrowionka.
osesek jest offline  
Stary 03.03.2002, 00:29   #7
grzeniu
XV1100

Data rejestracji: 19.02.2002
grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>grzeniu ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Sprobuj.....programik w zalaczniku.
Stary 03.03.2002, 01:17   #8
osesek
Bywalec

No w koncu mi działa clone, po prostu zmieniłem klucz i nazwe uzytkownika, jeszcze raz dzieki serdeczne za cenne uwagi i niezbedna mi pomoc. Pozdrowienia.
osesek jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: