![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.03.2004
![]() |
![]()
Mam problem z działaniem Clona pod XP. W momencie uruchomienia zapisu XP pakuje zabawki i wyłącza kompa. Nie mam pojecia co jest grane. Wcześniej pracowałem na 98 i wszystko było ok. Czy ktoś może mnie oświecić ?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
walnieta "licencja"
![]()
#3 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
trzeba by bylo poslodzic odpowiednio, clonik teraz wrazliwy na proby zlego slodzenia...
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użyszkodnik
Data rejestracji: 29.03.2001
![]() |
Tak sobie czytam ten post i podobne, i zastanawiam się czy ktokolwiek tutaj posiada legalną wersję tego programu... Raczej się nie zanosi.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
No Guts, No Glory
Data rejestracji: 06.07.2002
![]() |
Cytat:
145 Sqr PFT Skalski's Circus: February - July 1943 Thomas St John Marmaduke "Pat" Pattle (AS988)80 Sqr RAF 20 April 1941 - credited with 50 victories, 8 probable Ray "Throttle" Thorold-Smith (BS231)452 Sqr RAAF 15 March 1943 - credited with 5.5 victories |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
Disce puer.
Data rejestracji: 19.04.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Guru
Data rejestracji: 31.08.2003
![]() |
Cytat:
![]() ![]() Cos mi dwoni w uchu, ale za cholere nie potrafie rozgryzc tego terminu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użyszkodnik
![]() |
Legalna to taka, którą kupisz, a nie taka którą ściągniesz z warezu czy odblokujesz kluczem wygenerowanym na własnym kompie. To zwykła kradzież.
Oczywiście nikt tak nie uważa, dopóki sam nie zechce sprzedać program własnego pomysłu i autorstwa. Wtedy dziwnym trafem poglądy się nagle zmieniają.
Poprzedni opis: Był i się zmył. Teraz jestem tu: monter.techlog.pl CHCIAŁĘ BYŚ MODERATORĘ ale sresyknofałę... Bedę PREZYDĘTĘ !!! "Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu" ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użyszkodnik
![]() |
Hm, a przyszło Wam do głowy, że Policja czyta to Forum? Ja sądzę, że czyta.
Nie chcę uchodzić za rzecznika moralności. Osobiście uważam tylko, że jeżeli mnie nie stać na Mercedesa, to go nie kradnę. Dotyczy to również oprogramowania. Pozwala mi to być w porządku wobec samego siebie. No i prawa, tak przy okazji. P.S. A teraz można się śmiać...
![]() |
![]() |
#11 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Najlepiej korzystać z NERO dostarczonego razem z napędem. Wiem, że dla napędu cd-rw jest tylko 5 zamiast 6, ale uaktualniona do wersji 5.5.10.56 działa wyśmienicie. Ja tak zrobiłem i jestem zadowolony. Niekiedy ludzie kupują napędy OEM oszczedzając ok 15zł, a potem ściągają nerona i odpowiedni słodzik. A nie lepiej stracić te 15zł na rzecz oryginału?
|
![]() |
![]() |
|
|