Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 04.11.2004, 05:27   #1
Obi Wan Kenobi
Bywalec

Data rejestracji: 17.02.2002
Obi Wan Kenobi zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Problem z *.cue

Czasem zdarza się że na serwerach są dostępne ładnie przygotowane mp trójki z plikiem *.cue w którym są zapisani wszyscy wykonawcy, czasy itp.Wystarczy wczytac taką kompilację np do EAC-a("Wcztytaj arkusz dyrektyw" ) Burnatonce (kompilacja audio) i powinno iśc, CD-Text zapewniony. No właśnie, a mnie nie idzie. Zarówno EAC jak i Burnatonce zgłaszają mi błędy. Po wykonanej kalibracji lasera zapisują Lead in i tu następuje wykładka. Przed nagraniem wszystko Ok. Przyjmuja cue sheet do edycji ale po odpaleniu nagrania wykładka.Płyta nie zniszczona na szczęście. Przedtem na nagrywarce cd było ok teraz na Liteonie DVD 1233@Sony DRU710A jest żle. Komunikat EAC-a to "Send Cue-Sheet.Invalid field in parameter list" Nie mam pojęcia jakie parametry mogą być złe w arkuszu. Jakieś pomysły/wskazówki? Dziękuję z góry.
Obi Wan Kenobi jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: