![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
captain u-k
Data rejestracji: 20.12.2004
![]() |
![]()
Ludzie zainstalowalem w moim xp jakis sp2 ktory tak mi na bruzdzil ze juz sam nie wiem co poczac. Moj komp po starcie wykrywa napedy cd wszystko ok, jednak pod winem cos sie kisi i napedy sa ale ich nie ma. W menadżerze sprzętu wyswietlaja mi sie w wykrzyknikiem a komp wyswietla komunikat o bledzie numer 19. Help, moje nerwy sa na wykonczeniu
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio zmieniany przez rembrant : 22.12.2004 o godz. 21:56 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
gÓru
Data rejestracji: 20.12.2003
![]() ![]() ![]() |
może mas zainstalowanego alcohola/deamona - jeżeli tak to wywal te programy i uruchom ponownie kompa, a jeżeli to nie to to spróbuj wywalić obydwa kanały IDE i uruchomić ponowine system....
|
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
Data rejestracji: 03.10.2004
![]() |
format c: wróc do sp1
|
![]() |
![]() |
#4 |
captain u-k
![]() |
mam alcohola ale nie od dzisiaj cos w nim grzebalem nie zwracajac uwagi co, zaraz go wywale i zobaczymy co z tego wyniknie, ale moj nos podpowiada mi ze swistak ma nosa, dzieki ide sie pobawic jak sie uda to napisze
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
captain u-k
![]() |
kiepsciutko, format c: ?? za wczenie, a co do alcohol/deamon juz go nie mam i napedow tez nie, wszystko bylo ok dzialalo i nagle napedy zniknely, skanowalem kompa antyvirem nic nie znalazl, moze macie jakies inne pomysly
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
a przeinstalowałeś te sterowniki do kontrolera IDE ATA/ATAPI?
poprostu usuń je w Menadzer Urządzeń i zresetuj kompa.
#7 |
Maciek: Reaktywacja
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 18.11.2002
![]() |
Alcoholik mu miesza, trzeba odinstalować i takie tam... więcej w 'Szukaj' bo pisałem o tym z 2 razy
#8 |
captain u-k
![]() |
Sterowniki odinstalowalem co do alkoholika to moj komp ma kaca i nie wiem jak go wyleczyc
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
captain u-k
![]() |
THX Y@nkee ale nistety wg instrukcji zamieszczonej pod ponizszym linkiem, nie posiadam na dysku rzadnych wymienionych tam plikow, pozatym komp chodzil caly czas uruchomkilem alkoholika i wczytalem obraz plytki, poniewaz nigdy nie nagrywalem plytki z obrazem tego typu zostawilem wlaczonego kompa i poszedlem na zakupy po powrocie zabralem sie do dziela i okazalo sie ze nie mam na czym, hilfe
http://forum.cdrinfo.pl/showpost.php...4&postcount=11 |
![]() |
![]() |
#10 |
captain u-k
![]() |
KOmunikat jaki mi sie wyswietla w szczegolach urzadzenia to
System Windows nie może uruchomić tego urządzenia sprzętowego, ponieważ jego informacje o konfiguracji (w rejestrze) są niekompletne lub uszkodzone. (Kod 19) Aby uruchomić narzędzie do rozwiązywania problemów przeznaczone dla tego urządzenia, kliknij Narzędzie do rozwiązywania problemów. Usunalem kanaly ide zrestartowalem cd nie mam alkoholika i nie mam napedow moze ktos wie jak z tym walczyc?? Ostatnio zmieniany przez rembrant : 21.12.2004 o godz. 18:02 |
![]() |
![]() |
#11 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
... sam dostałeś odpowiedź, masz skopany rejestr, chyba jednak format c: ludzie róbcie na przyszłość obrazy partycji, to jest ogromna oszczędność czasu i nerwów.
#12 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
taa...często odinstalowując Alcohol zapominamy o wirtualnych napędach, które są przyczyną kłopotów z IDE
![]()
#13 |
captain u-k
![]() |
![]()
ludzie dzieki, mialem jakiegos starego ghosta ktory pozwolil mi sie postawic na nogi, veni vidi vici
![]() thx Ostatnio zmieniany przez rembrant : 22.12.2004 o godz. 22:00 |
![]() |
![]() |
|
|