![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 03.03.2002
![]() |
PROBLEM !!! - HELP
Wypalam od kilkunastu dni. Działam w NERO 5.5.8.0. Zrobiłem składankę z dwuch płyt audio i kicha
![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
Tylko 24x może pojedź np. 68x albo 100x!!!!
Dobra koniec żartów! Płytki audio maxymalnie x8 (chociasz ja spawam x4) Natomiast jeżeli chodzi o trzaski i inne syfy o których piszesz to czy prztpadkiem nie nagrywasz odrazu z mp3? Coprawda nero to wspaniale obsługuje ale niekóre mp3 potrafią byc zwalone. Więc polecam najpierw konwersję na wav i odsłuchanie tego co wyszło no i zwolnij prędkość nagrywania! P.S. Temat ten był już wielokrotnie poruszany na forum proponuje użyć magicznej opcji "search" |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 07.06.2001
![]() |
Znajac zycie, to dam sobie uciac obie rece, ze skladanke nagrywasz w trybie TAO (Track At Once) i stad te trzaski... Nagrywaj w DAO (Disc At Once) to powinno byc lepiej.... Druga sprawa - robiac skaldanke, w jakis sposob musisz zgrac traki na dysk; moze wlasnie przy zgrywaniu powstaja te trzaski...
I oczywiscie poszukaj we wczesniejszych postach i w FAQ czegos wiecej na ten temat ![]() Pozdro
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 18.03.2002
![]() |
dolaczam do poprzednikow x24 uuuuuuuuuuu no to chyba lekka przesada.
ja wypalalem nie raz x12 i wszystko bylo cacy ale zazwyczaj robie to x8 lub x4 a jak juz robie mixy tzn. crossfade i wiele innych dodatkow robie obraz i wypalam go x4. nero to dobry progs ale nie wszystkie nagrywarki potrafia z tak duza predkoscia zapisac plyte audio - z danymi nie ma pewnie zadnego problemu ![]() zobacz z jaka predkoscia mozesz ekstrahowac pliki audio do wave`ow i nie wypalaj z wieksza predkoscia bo bedziesz mial trzaski, itd.
|
|