![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
PROBLEM Z HP9310i
( HP 9310i ) na poczatku bylo wszystko ok (muzyka)
nagrywalem nawet na NONAME na basfach verbatimach teraz TDK i ....sa trzaski na utworach i w przerwach pomiedzy ! nie sa one na kazdej plycie ! raz sa raz nie ?!! czestotliwoscia przypominaja hmm cos jak ... jak sie ci ci do kotka robi ![]() zmienialem plyty nagrywalem z kazda predkoscia !!! 1-10 z image i bezposrednio x 2 i sa !!! od czego to moze byc ! ![]() zanosze ja do servisu dopuki ma gwarancje ![]() aha soft rozny od clone cd po nero 5xx win on cd 3.6/7/8 do easy cd ceratora 3.5 - 4.2 doslownie wszystko !!!! moze CDROM ![]() ale nowy ! LGx52 ! ![]() nie mam pojecia od czego to !! ![]() systemy byly juz 3 ! tak ze to nie wina windy ! KONFIG KOMPA TO :::::: >>> PIII 500MHz 160MB ram HDD 13gb ata 66 plyta gl. atrend via 133 tnt2 vanta 16mb jakas muza ![]() SDI (jak nagrywam muze rozlaczam sie ! ) no i CDROM nowy ma ze 4mce LGx52 ata33 i tak cdrom razem z hdd nagrywara osobno ! na masterku ! na sprzecie znam sie bardzo dobrze sam sakladam kompy ale tu mam problem z cdrw ! sa trzaski na muzyce (moze to kwestia CDROMU ![]() plyty zmienialem zmienialem soft !! i to samo !! poprzednio hmm mialem innego cdka (asusa 40) ale nie jestem pewny w 100% czy to wina cdrw !!!!!!!!!!! czy LG (cdromu!) ![]() nie wiem nie mam 2 cdromu zeby to sprawdzic !!! zgram jeszcze image cd z cdrw i nagram ( jakies 3plytki ) jak bedzie ok to zaniose cdrom ! tylko co bedzie jak to wina cdrw ? a skonczy sie gwarancja ! (niebawem! ) co robic ![]() od jakiegos czasu nie moge nagrac CD (muza) z image'a wiecej niz x hyba 4 bo pojawia sie ten slynny blad ! bufora ! ![]() TO TYLE |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|