Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Stary 20.03.2005, 11:30   #1
Łukasz1984
Nowy na forum

Data rejestracji: 20.03.2005
Łukasz1984 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Unhappy Dziwny problem z wypaleniem plików .avi !!!

Posiadam nagrywarkę Plextor PX-716A i chciałem wypalić na płyty marki TITANIUM DVD-R x 4 serial "Zmiennicy" który mam na komputerze w plikach .avi.Po wypaleniu siedmiu(bo tyle akurat wchodzi na jedną płytę DVD) w programie NERO okazało się że odcinki od 1-6 otwierają się dobrze natomiast odcinek 7 jest uszkodzony na płycie(na komputerze wszystkie pliki otwierają się dobrze).Pragnę dodać że podczas symulacji i nagrywania w Nero program ten nie wykrył żadnych błędów i pokazał info że nagranie zakończono powodzeniem natomiast znalazł je już po nagraniu w trybie "weryfikacja kompilacji".Pomyślałem że poprostu z tą akurat płytą jest coś nie tak więc postanowiłem wypalić na innej płycie TITANIUM x4 DVD-R i tym razem odcinek 7 został uszkodzony na płycie!Lekko zdenerwowany postanowiłem wypalić te nieszczęsne odcinki na płytę DVD+RW marki SONY ale tym razem dla odmiany...odcinek 6 się nie uruchomił za to 1,2,3,4,5,7 bez problemu!!! Proszę o pomoc i opinie od czego to zależy!Dodam jeszcze że nagrywarka wypala normalne filmy DVD na te płyty bez problemu.POMOCY!!! PS.PROSZĘ MODERATORA O USUNIĘCIE TEGO TEMATU STĄD PONIEWAŻ NAPISAŁEM GO W ODPOWIEDNIM MIEJSCU!!!

Ostatnio zmieniany przez Łukasz1984 : 22.03.2005 o godz. 11:26
Łukasz1984 jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  

Twoje uprawnienia: