![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
problem z lg 24
nie wiem czemu ale zaczelo sie to powtarzac umnei nie pierwszy raz nagrywam plytke niezaleznie jaka predkosc nie chce czytac w innych cd romach wogle plyt u mnei na kompie wszystko ladnie czyta ale ide do kolesia wkladam umnie nagrana plytke dc rom wogle jej nie czyta nie mam pojecia czemu tak sie dzieje moze macie jaka rade na to ??
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
Ajakim programie nagrywasz? I moze nagrywarka robi ci tylko symulacje nagrania. Zobacz w opcjach jak masz poustawiane.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
problem z lg 24
nie wiem czemu tak sie dzieje wczesniej mialem trac 4 nagrywarke i nagrywalem tym samym programem prubowalem juz nero winoncd 3.8 5.0 --i nic umnie czyta te plyty ktore nagram ale ide juz do kolesia otwieramy okno moj kompoter owszem pojawia sie tytul plyty i np jakis film jest wypalony chcemy go otworzyc nie chce sie otworzyc chcemy go skopiowac na twardziela nie chce sie skopiowac na twardziela nie wiem co to jest czego to wina moze nagrywarka jest uszkodzoan nie wiem czemu --umnie w kompie mam tez starego cd roma mitsumi razu 24 i on czyta wszystie plyty a w nowych cd romach w innym kompie nie chce nic czytac kopiowac na dysk nic nie wiem co robic pomozcie
|
![]() |
![]() |
#4 |
Prawdziwy Shider ;)
Data rejestracji: 06.06.2002
![]() |
a czy przypadkiem nie nagrywasz z predkoscia 24 na plytkach z indeksem np 16?
#5 |
Nowy na forum
![]() |
wlasnie nie normalnie
dzieje si tak jak wypalam kazda pedkoscia nie wiem w czym jest problem czy wypalam 8 czy 12 czy 16 czy 24 a plytki wypalan przystosowane do tych predkosci
|
![]() |
![]() |
|
|