![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
zabezpieczenie płyt audio !!!
panowie jesli ktoś wie jak nagrać płytkę audio i zzzzabezpieczyć ją przed przegraniem to bardzo proszę o kontakt - jakimi programami i w jaki sposób
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 03.02.2002
![]() |
Nastepny!!!
|
|
|
|
|
#3 |
|
Nowy na forum
![]() |
dobra panowie - olejcie sprawe - widze ze nic sie nie dowiem !
|
|
|
|
|
#4 |
|
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
jest taka opcja search, a poza tym to juz przegiecie, aby zabezpieczac piraty ( bo mysle ze o to chodzi)
|
|
#5 |
|
Nowy na forum
![]() |
no tu akurat się mylisz - jestem dj'em i tworzę własną muzę i tak sobie pomyślałem czy nie dałoby się jej jakoś zabezpieczyć przed kopiowaniem ale spoko jakoś sobie poradzę bo widzę że niczego się nie dowiem...
podrawiam wszystkich... |
|
|
|
|
#6 |
|
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.03.2002
![]() |
Poczytaj se w CDrinfi.pl tam to napewno jest ;-) pozdro ;-)
|
|
|
|
|
#7 |
|
Nowy na forum
![]() |
no właśnie czytałem - jest na temat plyt nagrywanych w ISO itp... niestety nie ma nic na temat płyt audio...
pozdrawiam |
|
|
|
|
#8 |
|
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Zalozmy, ze to prawda, ze jestes dj.
No wiec powiem ci, ze nie ma takiej metody, ktora pozwolilaby ci zabezpieczyc plyte. Przeciez moga podlaczyc kompa pod wieze i przegrac po kabelku. I tak robia, bo aktualnie nie ma innej metody na niektore zabezpieczenia od audio. Lepiej bys zrobil jakbys to jakos opatentowal, czy cos w tym stylu. Pozdro. |
|
|
|
|
#9 |
|
Nowy na forum
![]() |
wiem ze kazda plyte mozna przegrac i ze na piratow nie ma mocnych - tak tylko pytalem zeby byle kto nie mogl tego robic !
wkoncu troche sie nameczylem aby stworzyc wlasna muzyke a teraz inni maja z niej czerpac korzysci... to troche nie wpozadku - jak ktos cos sciagnie z netu albo kupi od piratow to niech sobie to kopiuje - wali mnie to ale jak juz sa to moje wypociny to czemu mam sobie czegos takiego nie zrobic... pozdrawiam |
|
|
|
|
#10 |
|
TDI
Zlotowicz
Data rejestracji: 23.09.2001
![]() |
Kolejną rzeczą, którą musisz wziąc pod uwagę, to to, że jeśli Ci się już uda, to założę się, że w wielu przypadkach sprzęt muzyczny takiej płyty po prostu nie odczyta. Szkoda Ci czasu, moim zdaniem, na szukanie czegoś, co Ci i tak niczego nie da.
Pozdro |
|
|
|
|
#11 |
|
Nowy na forum
![]() |
o tym nie pomyslalem...
w takim razie trzeba bedzie to olac i robic dalej muze dla calego swiata aby cieszyki sie nia a mi pozostanie jedynie satysfakcja - zawsze cos ! przynejmniej wiem ze ja potrafie a inni potrafia tylko kopiowac ! pozdrawiam i dzieki za wszystkie odp... |
|
|
![]() |
|
|