![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
![]()
Witam,
mam duży kłopot nagrywarka LG, najprościej mówić padał tj. widzi w windozie ale jak plytkę ładuje to nic , oddając nagrywarkę do serwsiu będę musiał pewn9ie spoor czekać. Może ktoś miał już taki problem ?? Prosze pomóżcie !!!!! |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
krótko mówiąc lg są produkowane masowo i po jak najniższych kosztach produkcji więc nie powinieneś się dziwić że ci szybko siądzie. Ja uważam, że te nagrywarki są słabe. no i chyba najgorsze ze wszystkich innych modeli, innych firm.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
hrh
żeś mnie pocieszył ale nie wiecie ile czeaka się na nową w serwisie ?? A może dają odrazu nową ?? Bo nagrywarek zwykle nie naprawiają a nagrywarkę mam już 3 miechy. Ale może komouś też tak padało i coś wykombionował
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
tego sprzętu, jakim jest nagrywara nie naprawia się tylko od razu wymienia się na nowy, tak jest z lg o ile pamiętam, bo kumpel, też ma lg. no nie wiem maksymalnie poczekasz do 14 dni, bo nie da się tego załatwić na poczekaniu. Najpierw po zgłoszeniu reklamacji, goście z lg muszą sprawdzić czy tak naprawdę to ta nagrywara padła sama z siebie i wtedy wymienią ci, a jeśli ty ją rozpieprzyłeś to nie przyjmą reklamacji. I to trochę trwa. Przecież sprzedawca w sklepie ci tego nie stwierdzi bo kompletnie się na tym nie zna.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Gość
|
Tak ale ja oddaje do centalnego serwsiu, więc powinni odrazu wymienić
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
![]()
tego nie wiem, jak postąpią, oddaj i spytaj się kiedy ci uznają reklamację i kiedy dostaniesz nowy sprzęt.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Jak bedziesz mial szczescie to dostaniesz nowy sprzet na drugi dzien. Jesli nie to potrwa to 2-3 dni od chwili oddania do serwisu - sprobuj dowiedziec sie w serwisie i juz. Nagrywara jest 'mloda' (skoro ma tylko 3 miesiace) wiec powinni byc mniej 'podejrzliwi'. Sprawdziles ja w innym kompie? Bo moze wariuje tylko u Ciebie (tak tez sie zdarza) a jak oddasz sprawna do serwisu to nie dosc ze nie wymienia (bo i niby dlaczego?) to jeszcze obciaza cie kosztami sprawdzenia...
#8 |
Gość
|
no niety wizyta w serwisie nie unikniona chyba że zdarzy się cud.
![]() ![]() |
![]() |
|
|