![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.10.2002
![]() |
Problem z LG GCE-8400B! i Widokami Plyt ISO
Witam
Tak jak w temacie mam problem przy nagrywarce LG 40x/12x z nagrywaniem widokow plyt. Uzywam Nero 5.5.8.2pl i podczas nagrywania nie wystepuja zadne bledy tylko sie pojawia napis ze plyta jest chroniona prawami autorskimi. Ale kiedy chce zainstalowac to co jest na plycie to wystepuja bledy (tzw. brak dostepu do jakiegos jednego pliku i plyta jest do wyrzucenia praktycznie - widok plyty jest wporzadku bo instalowalem przez deamon tools dany program z tego widoku plyty). N starszych wersjach nero to samo jest, a na mojej drugiej nagrywarce Yamaha 8x/4x wszystko sie wypala dobrze, wiec blad musi byc w tej nagrywarce LG. Wiecie moze jak to rozwiazac?? Za wszelka pomoc z gory dziekuje. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Podepnji ISO pod Daemona i wypalaj w locie Clonem. Nie uzywam do tego Nero (niekiedy ma klopoty z prawidlowym zapisem obrazow .bin i .iso). A dlaczego u ciebie na LG tak jest...nie wiem!
|
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 23.10.2002
![]() |
no niestety tak samo *******i plyty pod clonecd jak pod nero burning room....qrde no...i jak tu mozna sie nie zabic...czlowiek kupuje se nowa nagrywarke a tu takie lee qrwa mac
|
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.11.2002
![]() |
Ja do wypalania iso używam cdrwin, może on da radę.
|
|