![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.06.2003
![]() |
Pomocy z CloneCD
Nie wiem o co chodzi, ale brak mi koncepcji.Zainstalowalem CloneCDv4.2 ,potem restart tak jak sie należy,i co po próbie uruchomienia wyskakuje to " Unable to load the Clonecd device driver!
After installation of Clonecd windows has to be restarted!"-mimo,że restartowałem.A działał mi ten program zawsze bez problemu.Jeśli ktoś wie co to jest to prosze o pomoc.:o |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
przeciętny zjadacz...piwa
Zlotowicz
Data rejestracji: 12.04.2002
![]() |
wgraj nowe aspi
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
Mialem cos podobnego... Kiedys z tym kombinowalem (pewnie troche na okolo) i wyszlo. Z tego co pamietam to clone cos wwala do autostarta (ale tego nie widac, tylko np. w win 98 musisz odpalic msconfig i nie mowie tu o tym trayu z hide CDRmedia). Sprobuj odznaczyc to co on tam wwala i wtedy uruchomic. Jezeli nie bedzie sie dalo to restart i jeszcze raz sprobuj. Moze to byc rzeczywiscie jakis konflikt ASPI. Jaki masz system ?? Ostatnio istalowalem CLoneCD na prawie czysty Win98SE (bez ASPI wgrywanych od "zewnatrz") i bylo all OK
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
![]() |
Zainstalowałem ForceASPI 1.7 mimo,że wcześniej działał mi clonecd bez tego,niestety nic to nie pomogło.Dalej wyskakuje to co wyżej napisałem.Mam WIN.XP Wkurza mnie to bo ten program jest mi przydatny.
pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
To sprobuj uruchomic msconfig (uruchom->msconfig) pod winXP i sprobuj odlaczyc uruchamianie jakiegos programu zwiaznego z cloneCD. Zobacz czy dziala. Jak nie to reset i sprobuj znowu uruchomic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
To jakieś fatum,żadne wyłączanie nie pomaga
![]() |
![]() |
![]() |