![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Jak może to pomoże
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
ClonyXXL PL zawiesza się
Próbowałem zrobić kopię zapasową (i przy okazji zobaczyć jak to się uda )płytke z DUKE NUKEM Manhattan Project dołączonej do karty graficznej MSI GF4Ti.
Zacząłem od ClonyXXL BJ (PL) . No i klapa. Przy postępie 85% i Szukaniu Starforce3 (25%) program wykonał nieprawidłową operację w module KRNL386.exe Za każdym razem to się powtarzało przy Starforce3 i na 25%. Sprawdziłem ASPI miałem 4.71. Przeczytałem gdzieś tu na forum żeby instalować Force ASPI. Zainstalowałem ( pokazało ASPI 4.6 ) - To samo na 25% - cie. Zainstalowałem stary Clony XXL - przetestował płytę i wypisał zabezpieczenie nieznane. Wróciłem do ASPI 4.71 Stary CloneXXL - zabezpieczenie nieznane. Nowy CloneXXL - zwis j/w ( na 25% Starforce3 ). Myślałem że mój sprzęt i programy sobie z tym poradzą (nigdy do tej pory nie kopiowałem zabezpieczonych płyt ) ale spotkała mnie niespodzianka. Co to może być - będę wdzięczny za porady. Płyta skopiowana CloneCD w ciemno nie działa ( nie widzi orginalnej płytki ). System W98SE , Nagrywarka LiteOn LTR32123S ( DMA - włączone) |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|