![]() |
Ilość załączników: 1
:cisza:
a ciekaw jestem co powie info tool? (ahead) Bo mi to wyglada jednak na problem z konfiguracja zalaczam programik - jeli nie masz8) |
:'( Ok wiec sprobowalem zmienic tryb na PIO i o dziwo nagrywam plytke z 20X i sie komp nie zawiesza (nagrywala jakies 5,5min);
dalej jade z 32x i bufor zaczyna szalec (przy okazji wlaczylem winampa), po jakis 12 min jednak nagrala sie plytka; wic co mam do cholery zrobic; na starej plycie glownej nie bylo takich problemow, zmienilem na nowa ECSK75SA i tez bylo ok prze jakies 4 miesiace a teraz co dalej; PS. ten infotool.exe sciaga sie jako attachment, zmieniam rozszerzenie na .exe i nie dzial a ;czy mam go skopiowac do katalogu nero czy co??? |
no ja powiem tylko tyle ze tez mam LiteON 40x i mam dokladnie ten sam problem nagrywarka pali tylko 12x CDR a jak ustawie wiecej to kreci sie kreci i gowno z tego jest bo trzeba kompa restartowac. Wie ktos o co moze biegac ? to nie jest chyba fizyczne uszkodzenie bo juz kika osob mialo ten sam problem.
|
no ja powiem tylko tyle ze tez mam LiteON 40x i mam dokladnie ten sam problem nagrywarka pali tylko 12x CDR a jak ustawie wiecej to kreci sie kreci i gowno z tego jest bo trzeba kompa restartowac. Wie ktos o co moze biegac ? to nie jest chyba fizyczne uszkodzenie bo juz kika osob mialo ten sam problem.
Aha tez mam plyte ECS ... czyzby to byl winowajca ? |
do serwisu
|
Thanx, ale czy ktos ma jeszcze jakąś propozycję???????????
Please help. |
Miałem identyczną nagywarkę, identyczny problem. Z tym, ze u mnie tak robiła tylko na słabych niefirmowych płytkach. I było to po półrocznym intensywnym uzywaniu (około 2000 CD).
Więc nagrywarkę sprzedałem, dołożyłem i kupiłem 48125S. |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 17:17. |