![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.02.2003
![]() |
![]()
Mam dziwnt problem
![]() ![]() Mam nagrywarkę Samsung SW-408B [ http://cdrinfo.pl/software/stronaspw...eid=1178113321 ], od pewnego czasu (nie jestem w stanie określić ile .....) gdy nagram płytę audio, niezależnie od tego czy jest to kopiowanie orginalnej, mp3-to-wav, czy robienie skłądanki z innych płyt, to po nagraniu płyta działa niepoprawnie - co 10 sekund słychać 2-sekundowy szum ( bądź zgrzytanie jak kto woli - bzzzzzzzzzz). Nie mam pojęcia przez co to się robi, laser został poddany czyszczeniu a i tak to nic nie pomogło, dalej są szumy co 10 sekund. Czym to może być spowodowane i jak to usnunąć to wina hardware, softawre [ to się robi w każdym progamie do nagrywania bo sprawdzałem na różmych ] Proszę o odpowiedź Z góry dzięki |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
.:Esin Member:.
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() ![]() |
1.Sprawdż wypalnone płytki na innym odtwarzaczu
2.Sprawdż na innych płytkach. 3.Nagrywaj x4 4.Zakanczaj sesje 5.Spróbuj innym programem wypalać np.Feurio 6.Sprawdż nagrywarkę na inny kompie ..................................... ![]()
Jak mądrze zadawać pytania Ostatnio zmieniany przez Maciej : 21.02.2003 o godz. 16:01 |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.02.2003
![]() |
ad:
1) sprawdzałem na : 2 kompach, 3 wieżach - wszędzie tak samo 2) Nagrywałem na różnych - chyba z 8 różnych marek 3) ok spróbuję ![]() 4) Zakańczam 5) Skąd wziąć FEURIO ![]() ![]() 6) Przedwczoraj została przełożona na inny komp bez żadnego efektu - dalej są szumy Ok spóbuję na 4x i to Feurio to tylko do audio ? (jestem zielony w nagrywaniu cd'ków) Ok thx za pomoc |
![]() |
![]() |
#4 |
lub po prostu Paput
Data rejestracji: 07.03.2002
![]() |
A może to wina oprogramowania legalnego inaczej.
![]() |
![]() |
![]() |
|
|