![]() |
Thx ;] właśnie się zastanwiałem jak włączyć DMA pod XP ;]
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
jak wlaczyc dma w windowsie xp: a w 98/me wlasciwosci "mojego komputera"---> menedrzer urzadzen---->..... |
Taaaa, mów mi jeszcze...:blee:
|
Moze masz plyte...
... na chipsecie BX...Liteony z tego co wiem nie lubia sie z BX'ami...
|
Zagadaj do mnie na GG to po kolei ci wyjasnie co i jak bo na pisaniu na forum to troszke za dlugo nam zejdzie. Numerek gg na dole...
|
eeee widzisz ja się po prostu nie orięntuje ;) powiedz mi gdzie dokladnie to sprawdze ;).
|
Cytat:
Podaj konfigurację kompa. |
Cytat:
A czemu mam nie nagrywac tak szybko?? Nagrywanie wolno jest irytujące, pozatym nie po to kupowałem tą nagrywarkę :P. |
To nie jest wina napędu. Podłącz nagrywarkę jako master na kanale secondary. Sprawdź czy masz włączone DMA. Nie nagrywaj tak szybko.
|
Problem z Liteon
Witam wszystkich forumowiczów!
Mam pytanie. Sorka jeżeli podobny temat już był a ja go przegapiłem ;). Otóż dostałem nagrywarkę : Liteon CD-rw 48x24x48 with Atapi interface (co to kolwiek znaczy ;P sorka ale ja noobem jestem w tych sprawach.) Podobną nagrywarkę ma kilku moich kumpli i wszyscy mają taki sam problem, otóż na prędkości 48 płytkę (którą można nagrywać na 48), nagrywa mi w 5-6 min... n/c przy czym bufor skacze od 20 do 90 %. Czego to jest wina?? oprogramowania?? koszystam z nero 5 jakbyco. A i jeszcze jedno na prędkości 12 nagrywa szybciej niż na wyższych.... ;) Proszę o pomoc. Pozdrawiam??? |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:46. |