![]() |
Cytat:
|
:)
Chodziło mi czy będzie lepsza jakość dźwięku. ;) |
Nie. Chyba, że akurat nośnik będzie lepiej dopasowany do Twojej wiezy, niż zwykły CD-R, którego użyjesz. Każda wieża ma swoje kaprysy.
Pomijając tę kwestię - jakość będzie dokładnie taka sama. Te płyty technicznie nie różnią się niczym. Absolutnie niczym. Mają tylko dodatkową flagę, identyfikującą je jako "audio". I tyle. |
Nooo to dma działa ! :D teraz nagrywarka na prekości 40 wypala mi w 2 min płytkę :P. THX i pozdrawiam!
|
SQUERL - powiem krotko, zostan z nami na forum i duzo czytaj
bo naprawde strasznie duzo ci brakuje do realnego swiata!! P.S. Nie nagrywaj na XP, ja osobiscie polecam Win98SE!!! |
Nagrywam na XP i nie mam problemów. To, że masz jakieś problemy, nie znaczy, że to wina systemu. Raczej zespołu różnych czynników.
|
Cytat:
WinXP do NETU a Win98SE do nagrywania i do grania!! |
Cytat:
A teraz pytanko: czemu odradzasz nagrywanie na XP? Mi sie osobiscie wydaje ze XP jest lepszym systemem do nagrywania plyt. Dlatego ze jest stabilniejszy, ma dma od razu wlaczone po instalce (bynajmniej w moim przypadku), podczas nagrywania moge na nim robic inne rzeczy bez obawy o popsucie plytki. Oczywiscie to jest moje zdanie. Pozdrawiam. |
Cytat:
POWOD: u mnie sie cos wali przy nagrywaniu w XP a po 2 XP przy nagrywaniu mi sie muli!! No i po 2 PRIMO: Jak SQUERL napisal ze nie wie co to jest Secondary itd. to naprawde mu troche brakuje do realnego swiata!! ;p Ale SQUERL bez urazy!! |
Cytat:
Pozdrawiam |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 05:26. |