![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.10.2002
![]() |
![]()
Po rozpoczeciu nagrywania system zawiesza się (dioda HDD swieci sie nonstop, Nero odlicza czas) i CDRW nie nagrywa, kolejnym razem system wiesza sie juz po odpaleniu jakiegokolwiek programu CDR (Nero 5.5.8.3, Clone CD i CDRWin 5.0). Nie pomogły zamiana nagrywarki z CD Romem (master i slave) ani reinstalacja systemu (Windows Millenium).
Instalowałem tez Via 4 in 1 (4,43) i najnowsze Aspi. Kupilem nowa nagryware i nic jeszcze nie wypalilem. Konf: Cel 1,0 ECS na Via82C694T Viper V770 (TNT2) HDD Westren Digital 13 GB (ATA 33) (PRIMARY MASTER) ZIP 100 NEC (PRIMARY SLAVE) CD ROM Samsung 40X (SECONDARY SLAVE) CDRW LiteOn 40125S (SECONDARY MASTER) Karta Sieciowa (do internetu DSL) Czytalem gdzies ze to moga byc problemy z kontrolerem HDD, choc moze Dysk juz pada (2,5 roku)? Prosze o pomoc psot |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Re: Problem z LiteOn 40125S
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
Re: Re: Problem z LiteOn 40125S
Cytat:
rada jest bardzo dobra. Mialem doczynienia z takim Litkiem. Nowy wyjety z folii byl od razu walniety. Pare dni temu dostalem nowy wpialem i chodzi jak burza ( podpiety jako master pod win98). Moze trafiles na jakies niedorobionego chinczyka |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.10.2002
![]() |
![]()
Przetestowalem mojego litka na kompie z VIA (Gigabyte) i chodzi jak burza, takze awaria sprzetu nie wchodzi w gre. Sadzicie, ze problem lezy po stronie HDD czy kontrolera. Ktos powiedzial ze moj HDD nie powinien byc podpiety z Zipem na jednym kanale. Osobiscie sklaniam sie do tego ze mam zla plyte główną...
help pozdro psot ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |